Blizzcon 2017Haberler

Blizzcon 2017 – World of Warcraft PvP Güncellemesi ve Yeni Raid Boss’u

0

Blizzcon 2017’de World of Warcraft’ın yeni ek paketi Battle for Azeroth yanında PvP güncellemesi hakkında da detaylar verildi.

PvP kısmında WoW’da bir süredir geri planda kalan çok fazla oyuncu mevcut. Blizzcon 2017’de açıklanan PvP güncellemeleri, PvP severleri tekrar canlandırmak niyetinde.

PvP güncelleme kısmında yeni arena ve battleground’lar bizi bekliyor. 7.3.5 yaması ile bu haritaları yakından inceleyebileceğiz ve detaylar daha hızlı bir şekilde öne çıkacak.

PvP güncelleme kısmında diğer öne çıkan detay ise PvE ve PvP arasındaki kapışmanın yavaş yavaş ortadan kalkacağı yönünde. Bu da seçimlerimizin daha önemli olduğu anlamına geliyor. Verimsizlik kısmında morali bozulan oyuncular için ise bonus ikramiyeler yolda.

Yukarıdaki detayların yanında yeni World of Warcraft raid boss’umuz ise Queen Azshara olacak! Blizzcon 2017 panelinde, karakterin başarılı bir concept art çalışması paylaşıldı.

Blizzcon 2017 – World of Warcraft Battle For Azeroth Sinematik ve Son Detaylar

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Blizzcon 2017 – Overwatch İçin Yeni Reinhardt Sinematiği Yayınlandı

Previous article

Blizzcon 2017 – Overwatch Yeni Karakteri Moira Kostümleri ve Detayları

Next article

You may also like