Haberler

Builder Simulator için çıkış tarihi belli oldu

0
Builder Simulator için çıkış tarihi belli oldu

Builder Simulator oyununun yapımcısı ve yayıncısı Live Motion Games oyunu satışa çıkaracağı tarihi açıkladı. Builder Simulator prömiyer versiyonu (PC için) oyuncuları inşaat dünyasına götürüyor. Oyuncular binaları tasarlaması, inşa etmesi ve iç mekanları bitirmesi oyunun ana temasını oluşturuyor. Builder Simulator prömiyer fiyatı 32 TL olarak sunulacak.

Oyun her biri farklı, benzersiz bir manzara sahip sekiz farklı mekanda oynanış imkanı sunacak. Oyuncu, hayalindeki evi Amerikan banliyölerinde, tropik bölgelerde ya da kış manzarasında inşa edebilecek.

Her lokasyon, inşaat hedeflerinizi küçük, orta veya büyük bir parsel üzerinde geliştirmenize olanak tanıyor. Böylece oyuncular ister minik, şirin evler ya da büyük apartmanlar oluşturabilecekler.

Geliştiriciler, oyunculara çalışmalarını sergilemek için fotoğraf modunu da sunuyor. Oyuncular ortaya çıkardığı çalışmaları sosyal medya üzerinden herkes ile paylaşabilecek.

İç dizayn oluşturmaktan mutlu olan ancak tüm evin inşaat süreci için sabrı olmayan oyuncular için “iç mekan modunu” oyunla birlikte gelecek. Bu mod içinde eviniz otomatik olarak inşa edilecek ve bitirmeye hazır hale getirilecek. Böylece tuğla döşemeyi ve harç hazırlama aşamasını hızlıca geçebilecek, duvarların rengini ve evin aksesuarlarını seçmeye başlayabileceksiniz.

Oyuncular tek oyunculu görevler ve sandbox moduna direkt ulaşabilecek. Herhangi bir sınırlama olmadan yaratıcılığınızı geliştirmenize olanak tanıyan Sandbox modu sayesinde oyunda her hangi bir bütçe endişesi olmadan çılgınca inşaatlar yapılabilecek.

Geliştirici stüdyo, gelecekte oyunu ek içerikle desteklemeyi planlıyor. Geliştirmeler için yol haritası oyun çıkmadan önce yayınlanacak.

Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga İnceleme

    Previous article

    Tivibu Spor’da PUBG Nations Cup 2022 heyecanı başladı

    Next article

    You may also like

    More in Haberler