HaberlerYaşam

Caffe Nero’dan Yaz Ferahlığı Çilekli Sicilya Limonatası

0

Caffè Nero, yepyeni ürünü Çilekli Sicilya Limonatası ile leziz bir ferahlık sunarken sizleri çocukluğunuzun yaz tatillerine götürecek.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero, bunaltıcı yaz sıcaklarına yepyeni lezzeti Çilekli Sicilya Limonatası ile meydan okuyor.

Caffè Nero’nun çilek ve limonun benzersiz uyumunu yansıtan Çilekli Sicilya Limonatası ekşi-tatlı lezzeti ile kalpleri fethederken; capcanlı görüntüsü ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor.

Tazelenmek, ferahlamak ve güne tatlı bir mola sıkıştırmak isteyenlerin ilk tercihi olacak Çilekli Sicilya Limonatası, sıcak günleri ferahlatıcı lezzeti ile şenlendirirken yazın da tadına tat katacak.

TAÇ, Star Wars Heyecanına Işıltı Katıyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Casper’ın 8 Megapiksel Çözünürlüklü Kamerasıyla VIA M3’ün Özellikleri

Previous article

Monochrome Menüsünde Yaz Esintisi

Next article

You may also like

More in Haberler