Haberler

Call of Duty: Black Ops 4’ün Yeni Sezonu Operation Absolute Zero

0

Sezon etkinlikleri Call of Duty: Black Ops 4 için PlayStation 4 üzerinde hemen, diğer platformlarda da kısa süre içinde başlıyor. Operation Absolute Zero içeriği, yeni bir uzman, yeni Blackout haritası ve taşıtı, özel tatil temalı etkinliği, kişiselleştirme ögeleri ve aksesuarları, yeni donanımlar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm modlarda yeni içerik ve oyun güncellemeleri sunacak.

Operation Absolute Zero aşağıdaki ücretsiz içerikleri içeriyor:

  • Yeni Uzman Oyuncular hem Multiplayer hem de Blackout modlarında yeni bir uzman olan Zero ile savaş akışını yeniden programlayabilirler. Zero, savaşı akışını değiştirerek düşmanları güçlü bir tekmeyle bozabilir ve rahatsız edebilir.
  • Yeni Black Market TakımlarıOperation Absolute Zero, yepyeni bir saldırı tüfeği ve Black Market’e, hızlı bir şekilde ateş eden SMG’yi getiriyor. Ayrıca, fanlar yeni kıyafetleri, kişiselleştirme aksesuarlarını, Blackout’ta kullanılabilecek yeni karakterler ve özel hediye sargılı yakın dövüş silahları toplayabilirler – hepsi de tatil için.
  • Yeni Blackout Lokasyonları ve GüncellemeleriBlackout’taki en yeni varış noktası Hijacked, Call of Duty: Black Ops II’nin yoğun klasik çok oyunculu haritasından esinlenildi. Hayranlar, bir yangınla mücadele etmek ve muhalifleri son çembere doğru ilerletmek için lüks yatı yağmalayabilirler. Ayrıca, oyuncular ARAV adı verilen yeni bir zırhlı araca, karaya geri döndüklerinde de taretine monte edilmiş makineli tüfeği olan uçağı düşmanların ellerinden alarak ilerleyebilirler.
  • Yeni Tatil EtkinlikleriOperation Absolute Zero başladıktan sonra, Blackout’a tatile dair gelen bir dizi ücretsiz etkinlik aşamalarıyla, oyuncuların düşmanlarına şenlikli bir saldırı kurmasına olanak veren temalı harita süsleri ve hatta atılabilen kartopu gibi özel içerikler gelecek.
  • Yeni Zombi Özellikleri Daily Callings, Zombies oyuncularına, oyunu tamamladıktan sonra bonus XP ve Nebulium Plazma ile ödüllendirilecekleri yeni oyun zorlukları sunuyor. Black Ops Authenticity Stamp sistemi, oyuncuların oyunlarının sonuçlarını çevrimiçi olarak her maçın sonunda oluşturulan kişiselleştirilmiş bir kodla doğrulama ve paylaşma özelliği veriyor. Zombies için Günlük Seviye Atlamaları ile birlikte, oyuncuların her gün Zombies oynayarak Black Market Tier ilerleme bonusları kazanmalarına izin veriyor.

Ek olarak Operation Absolute Zero ücretsiz içeriği, Black Ops Pass sahiplerine,il olarak PlayStation 4’te olacak şekilde  first drop ayrıcalığı ile aşağıdakileri sunuyor:

  • Yeni Multiplayer Haritası, ElevationNepal dağlarındaki bir uçurum kasabasında yer alan orta büyüklükte bir harita olan Elevation, oyuncuların dar iç mekanlar ve dar sokaklar boyunca savaşacağı dikey pozisyonlarında yılan gibi dolambaçlı sokaklara sahip.
  • Yeni Multiplayer Haritası, MadagascarMadagaskar’daki kırsal bir platoda yer alan daha büyük bir haritada; şehir ve pusuya alınmış bir tıbbi yardım konvoyunun bulunduğu bir tepenin üzerinde yer alır ve tepeye hakim olmaya çalışan oyuncular için çeşitli doğal ortamlar ve güçlü sığınaklarla kuşatılmış yollar ile çevrilidir.
  • Yeni Zombies Deneyimi, Dead of the NightBu yepyeni hayatta kalma deneyimi 1912’de kuruldu ve oyuncuları, yeni bir dizi karakter rolüne adım atacakları ünlü Alistair Rodos’un sahip olduğu lüks bir mülkün içine düşürüyor. Pek olası olmayan kahraman grubu bir araya geldikçe, bölgeyi ele geçiren gizemli güçle savaşmak için tamamen yeni silahlar kullanacaklar. Oyuncular ayrıca, vampirler ve kurt adamlar gibi yeni düşmanların bulunduğu kâbus akşamında hayatta kalmak için çok daha fazlasını da içeren bazı Zombileri ele alacaklar. Dead of the Night, oyuna seslerini ve benzerlerini veren aktörlerden oluşan ikonik bir oyuncu kadrosunu barındırıyor: Madam Mirela (Helena Bonham Carter), Gideon Jones (Kiefer Sutherland), “The Brigadier” (Brian Blessed) ve Butler, Godfrey (Charles) Dans).
  • Yeni Blackout Karakteri, ReaperBlack Ops Pass’ın sahipleri, Black Ops III’ten Blackout’a gelen bir fan-favori Uzman karakter olan; cyborg paralı asker Reaper’a anında erişim sağlıyor.
Macrotis: A Mother’s Journey Sistem Gereksinimleri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Macrotis: A Mother’s Journey Sistem Gereksinimleri

Previous article

LEGO’nun Mobil Oyunu 2019’da Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler