Haberler

Counter-Strike Nexon: Zombies İçin Yeni Sandbox Modu Duyuruldu

0

Counter-Strike Nexon: Zombies’te İnsanlara karşı Zombiler dönemi! Nexon, yapımın hayranlarını yepyeni ve çok beklenen Stüdyo Modu ile şaşırtmaya hazırlanıyor. Steam üzerinden ücretsiz olarak edinilebilen Stüdyo Modu ile oyuncular, bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş dinamik oynanış deneyimine bir de yaratıcılık ve bir şeyler inşa etme yeteneğini ekleme şansına erişiyor. Oyuncular gerçek birer harita tasarımcısı haline gelirken, yarattıkları haritaları da diğer oyuncular ya da düşmanlarıyla paylaşabiliyor.

Counter-Strike Nexon: Zombies’in Stüdyo Modu, yeni haritalar ve seviyeler yaratabilmek adına sonsuz seçenek ile birlikte oyunculara sunuluyor. Build Scanner License, Build Minigun License ve Build License 2 Type yardımıyla oyuncular bir araya geliyor, yeni haritalar dizayn ediyor veya oyunda yer alan altı farklı haritayı istedikleri gibi modifiye edebiliyorlar. Modun içerisinde yer alan tuzaklar, engeller, saklanma alanları, düşman ya da dost yapay zeka oyuncular ile birlikte her oyuncuya kendi zombi cehennemini yaratma imkanı tanınıyor.

Yeni güncellemeyi kutlamak adına da 29 Kasım ile 6 Aralık tarihleri arasında bir etkinlik düzenleniyor ve bu etkinlikte oyuncular Build Scanner lisansını ya da Build Minigun lisansını elde etme fırsatına erişiyor.

Counter-Strike Nexon: Zombies, ücretsiz olarak oyunculara sunulan ve oldukça popüler olan Counter-Strike için yaratılmış bir moddur. PVP ve PVE seçenekleri ile birlikte orijinal oyunun tüm içeriğini; yeni oyun modları, haritalar, silahlar ve zombi topluluklarıyla bir araya getiriyor. Yapımda klasikleşen bomba imha etme ve rehine kurtarma görevlerinin yanında, oyunculara kendi sığınaklarını inşa etme imkanı tanıyan Zombie Sığınağı adındaki hayatta kalma modu, devasa bölüm sonu canavarları ve sayısız zombi saldırısı içeren arena savaşları, Zombie Escape adlı kaçış modu, zombiler tarafından kovalanan insanların yarıştığı bir yarış modu ile birlikte daha sayısız mod yer alıyor.

Couter-Strike Nexon: Zombies, 2013 yılından bu yana Asya kıtasında faaliyet gösteriyor. Yapım 7 Ekim 2014 tarihinde ise Avrupa’daki oyunculara kapısını açtı. Ücretsiz olarak oyunculara sunulan yapım, Avrupa pazarı için Nexon ve Valve iş birliği ile hazırlandı.

Eğer yapım hakkında daha fazla bilgi almak ve denemek istiyorsanız, bu adrese gidebilirsiniz.

Amazon’dan Yeni Çözüm: Sumerian

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Amazon’dan Yeni Çözüm: Sumerian

Previous article

Steep Road to the Olympics Açık Betası Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler