Haberler

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Steam’deki Yerini Alıyor!

0

Hayranlar, Activision Blizzard, Inc.’in (NASDAQ: ATVI) tamamına ait bir yan kuruluşu olan Activision’ın tüm büyük oyun platformlarına Crash Bandicoot N. Sane Üçlemesi’ni getirerek yanıt verdi.

PlayStation 4’te zaten mevcut olan Crash hayranları, herkesin favori marsupial’inin Nintendo Switch’e ulaşması gibi daha önce hiç olmadığı gibi ‘90’ların video oyunu simgesine sahip olabilir. Xbox One ve Steam, 10 Temmuz 2018’de. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’nin yeni platformlara gelmesi, ilk kez bu üç oyunun ilk olduğunu gösteriyor: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped – Nintendo, Microsoft ve PC’de oynanabilir.
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy şimdi tüm yeni platformlarda ön siparişler için uygun.

Son olarak Nintendo Direct’in bir parçası olarak duyurulduğu gibi, Nintendo Switch oyuncuları ilk üç orijinal Crash Bandicoot oyununun bir Nintendo platformuna ulaşmasıyla tarihe geçecek. Nintendo Switch ile, fanlar, hareket halindeyken ya da TV modunda oturma odalarının konforundayken Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’den destansı zorlukları ve maceraları üstlendikçe spin yapabilir, zıplayabilir, atlayabilir ve tekrarlayabilir.

WUMP’ta daha fazla UMPH veren, 10 Temmuz’da, Xbox One X de dahil olmak üzere Microsoft’un Xbox One cihazları ailesinde orijinal üç Crash Bandicoot oyununun ilk kez gösterileceğini işaret ediyor. Son Crash Bandicoot oyunu Xbox platformu 10 yıl önceydi. Şimdi Xbox topluluğu – ellerini üçlemenin üzerine çekmek için can atıyor – yakında Crash’i tercih ettikleri konsolda deneyimleyebilecek.

Dahası, Crash Bandicoot, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’nin Steam’de başladığında PC’de ilk çıkışını yapıyor. Steam’de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy’nin piyasaya sürülmesi, oyuncuların, optimize edilmiş Steam Controller desteği, fare ve klavye ile oynama yeteneği gibi çeşitli kontrol seçenekleriyle oynayabilmeleri için yeni bir yol sunuyor.

Final Fantasy XV: Windows Edition Half Life Kostümü

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Call of Duty: Black Ops 4 Kesinleşti!

Previous article

Final Fantasy XV: Windows Edition Half Life Kostümü

Next article

You may also like

More in Haberler