Haberler

Crew 2 Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu

0

Ubisoft The Crew 2 Kapalı Beta’sının PlayStation 4, Xbox One, Xbox One X ve Windows PC’de oynanabileceğini duyurdu.

Kapalı Beta sırasında oyuncular, ilk dört disiplinde – Sokak Yarışı, Ralli Raid, Powerboat ve Akrobasi -yarışırken, yol zemini yeniden tasarlanan ABD’nin kara, su ve hava yoluyla karşı karşıya kalacaklarıı bir yarışta yarışacaklar. Daha fazla adrenalin dolu bir deneyim yaratmak için, oyuncular Fast-Fav özelliğini kullanabilir ve karşılaşacakları arazi tipine bağlı olarak araç tiplerini anında değiştirebilirler: San Francisco’nun Golden Gate Köprüsü’nün altında uçan bir uçak tek dokunuşla bir tekneye dönüşebilir.

Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Ubisoft Ivory Tower  tarafından geliştirilen The Crew 2, oyuncuların Amerikan motorsporları ruhunun heyecanını tamamen yeniden tasarlanmış ABD’de yaşayacaklar. Oyun, açık dünya ve sürüş fanatiklerinin solo ya da arkadaşlarıyla durmak bilmez bir yarış ve keşif içinde yeteneklerini test etmeleri için fiziksel sınırları zorluyor. Sahilden sahile, sürücüler Amerika’yı keşfedecek ve çok çeşitli egzotik otomobilleri, bisikletleri, tekneleri ve uçakları toplayarak, karadaki ve havadaki motor sporları sahnesine hakim olmaya çalışarak en büyük motor sporları şampiyonu olmak için yarışacaklar. Oyunculara dört farklı motor sporları ailesi arasında: sokak yarışı, off-road, pro yarış, serbest stil ve çok çeşitli araç tipleri arasından geniş bir seçenek yelpazesi sunulacak.

Oyuncular Beta için thecrewgame.com/beta sayfasından üye olabilirler. Kapalı Beta için ön yükleme, seçili oyuncularda 29 Mayıs’ta başlayacak.

Beta, 31 Mayıs UK saatiyle sabah saat 9.00’dan, 4 Haziran UK saatiyle sabah saat 9.00’a kadar sürecek.

Efsanevi Dragon Ball Z Anlatıcısı Jose Lavat Öldü
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ADATA XPG SX8200 SSD’sini Tanıttı

Previous article

For Honor 6. Sezon: Hero’s March Detayları Ortaya Çıktı

Next article

You may also like

More in Haberler