Haberler

Deck of Ashes İçin Yeni Fragman Yayınlandı

0

Geliştirici AYGames, 11 Nisan 2019’da Steam Erken Erişim‘e çıkacak olan taktiksel macera oyunları Deck of Ashes‘te bulunan düşmanları tanıtan yeni bir video yayınladı.

Yeni videoda Deck of Ashes’in dünyasına daha derin bir dalış yapıyoruz. Ash Laneti’nin birçok yüzünü içeren her şekil ve büyüklükte yaratıkla dolu düşmanca bir ortam görüyoruz. Şeytanlar, zombiler ve canavarlar, bazı fakir ruhların yollarını geçmesini bekleyen tehditlerden sadece birkaçı.

Her düşman tipinin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri var, ayrıca farklı stratejilere karşı özel olarak tasarlanmışlar – yani bir düşmanı yenmede başarılı olan bir “Battle Deck” diğerine karşı çalışmayabilir. Her düşman tipinin kendine özgü bir bölgesi var; örneğin, hayvanlar ormanlarda, mezarlıklarda ise undead bulunabilir.

Oyuncuların seyahat ederken dikkatli davranmaları önemli; Özellikle zor alanlara denk geldiğimizde, uygun şekilde donatılana kadar o alandan kaçmak en iyisidir. Oyuncular, bir yaratığa hükmetmek için belirli bir stratejiyi ikiye katlayabilirken, aynı zamanda birçok farklı alanda beceriye sahip, her şeyi yapabilen bir yetenek haline gelme seçeneğine de sahip.

Captain Toad: Treasure Tracker – Özel Bölümü Nintendo Switch İçin Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Captain Toad: Treasure Tracker – Özel Bölümü Nintendo Switch İçin Çıktı

Previous article

BlackWidow, Kraken ve Basilisk Essential’da Güncelleme

Next article

You may also like

More in Haberler