HaberlerViewsonic ile Gamescom

Deus Ex: Mankind Divided’ın Çıkış Videosu Yayımlandı!

0

Square Enix ve Eidos-Montréal, Deus Ex Serisinin en yeni oyunu Deus Ex: Mankind Divided‘ın çıkış fragmanını yayımladı.

2029 yılında, milyonlarca kişinin ölümüyle sonuçlanan Aug olayının ardından insanoğlu bölünmüş durumdaydı. Mekanik olarak geliştirilmiş kişiler üzerindeki baskı ortaya bir korku ve kin ikliminin çıkmasına neden olmuş, suç ve terör olaylarında artış yaşanmıştı. Tüm bu kaos içerisinde Adam Jensen dünyanın bu şekilde bölünmesine neden olanların, yani Illuminati’nin peşindeydi. Son teknoloji ürünü silahları ve mekanik geliştirmelerini kullanarak dünya çapındaki bu komployu ortaya çıkarmak için doğru yaklaşımı ve kimlere güvenebileceğini seçmeliydi.

Deus Ex: Mankind Divided PlayStation 4, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için 23 Ağustos’ta piyasaya çıkacak.

Gamescom’da No70 Rüzgarı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Gamescom’da No70 Rüzgarı

Previous article

2K, Mafia 3 The Marcanos – The Italian Mafia Fragmanını Yayımladı

Next article

You may also like

More in Haberler