Haberler

E-Game Show Başlıyor!

0

Her geçen gün gelişen ve ülkemizin katma değerli ihracat kalemleri içinde önemini göstermeye başlayan oyun geliştirme sektörü, henüz kariyerinin başındaki geliştirici ve stüdyolara destek olmaya devam ediyor. Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği’nin organizasyonu ve Ankara Kalkınma Ajansı’nın sponsorluğunda, bağımsız oyun geliştiriciler eserlerini E-Game Show’da ücretsiz olarak sergileyecekler.

20 – 24 Mayıs tarihleri arasında Ankara Congresium’da düzenlenecek olan E-Game Show Oyun Yazımları ve Donanımları Fuarı’nda yer alacak olan bağımsız geliştiricilerin listesi şöyle: Amelos Interactive, Aslan Game Studio, Azman Games, Galavalomka, gamebra.in, GameLooper, MagicLab, Old Town Entertainment, Ömer Öner, Picadio, QuarkUp, Root Games, Samed Sivaslıoğlu, Sleepy Bug, Torreng ve XcraftGames.

23 Mayıs Cumartesi günü oyun sektöründe uzman akademisyenlerin katıldığı panel programına ve Gameloading: Rise of the Indies filminin gösterimine de ev sahipliği yapacak olan fuarda, bağımsız geliştiricilerimiz oyunlarını tanıtma imkânı yakalarken, oyunculardan birebir görüş alma şansı da bulacaklar.

DOGED+EGAME+Indie+Stand+Bulteni

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Assassin’s Creed Syndicate İle Londra’ya Gidiyoruz

Previous article

Türkiye’nin ilk ve tek Dijital Oyun ve Konsolları Sergisi

Next article

You may also like

More in Haberler