Haberler

EA Play, Bu Yıl Çok Daha Farklı Olacak

0

Electronic Arts, yıllık EA Play etkinliği için E3 2019 etkinliğinden önce Los Angeles’a geri dönüyor, ancak yayıncının bağımsız şovu bu yıl oldukça farklı olacak. EA, bu yıl canlı yayın lehine geleneksel bir basın toplantısı düzenleyecek. 

Electronic Arts, “EA Play 2019 bu yıl daha az söyleşi içerip onun yerine daha fazla oyun görecek” dedi. Üç günlük etkinlik 7 Haziran Cuma günü yeni bir sunum tarzıyla başlayacak. Electronic Arts ayrıca, bu yıl ki E3 2019 konferansında bulunmayacağını da açıkladı.

EA, “Bu yılki basın toplantısını atlıyoruz ve etkinliğin ilk iki günü boyunca yayınlanacak olan birçok canlı yayınla değiştiriyoruz” dedi. “Bize söylediklerinizi ciddiye alarak, bu yılki etkinlikte daha fazla oynanış videosu göstereceğiz.”

Halkın yeni ve yaklaşan oyunlarla pratik zaman geçirebileceği EA Play etkinliği, 8 Haziran Cumartesi ile 9 Haziran Pazar tarihleri ​​arasında geçecek. EA Play 2019, geçen yıllarda olduğu gibi Hollywood Palladium’da gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak ücretsiz olacak.

Bu yıl ki EA Play’de Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyun Star Wars: Jedi Fallen Order’ın oynanış videosunu görebiliriz. Yeni Star Wars oyunu, nisan ayında Star Wars’un kutlama töreninde ortaya çıkacak. Ayrıca etkinlikte, yeni bir Need For Speed oyunu da tanıtılması bekleniyor.

Cyberpunk 2077 ve Halo Infinite oyunlarının katıldığı etkinlik E3 2019 ise 11 Haziran Salı ve 13 Haziran Perşembe, Los Angeles Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Mortal Kombat 11 İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Soru-Yorum Kadınlar Günü Özel Bölümü Yayında

Previous article

Diablo Serisinin İlk Oyunu Yeniden Satışa Sunuldu

Next article

You may also like

More in Haberler