Haberler

Epic Store 22 Aralık Ücretsiz Oyunu – Alien: Isolation

0
Epic Store 22 Aralık Ücretsiz Oyunu - Alien: Isolation

Epic Store’un her gün bir ücretsiz oyun etkinliğinde 22 Aralık için verdiği oyun Alien:Isolation.

Alien: IsolationThe Creative Assembly tarafından geliştirilip, Sega firmasınca dağıtılan birinci şahıs-Hayatta kalma-korku türünde bir aksiyon video oyunudur.

Hikaye:
Ticari uzay aracı Nostromo’nun kaybolmasının üzerinden 15 sene geçmiştir. Geminin uçuş kayıt ünitesi sonsuz boşlukta tesadüfen bulunmuş, Sevastopol İstasyonu’na götürülmektedir. Bu yeni gelişmenin neticesinde, kayıp gemi mürettebatından Ellen Ripley’ın kızı mühendis Amanda Ripley, Christopher Samuels tarafından Weyland-Yutani şirketi adına keşif ekibine davet edilir. Yolculuk fikrine ilk başta soğuk yaklaşan Amanda, 10 yaşından beri yokluğunu hissettiği annesinin akıbetini öğrenme umuduyla daveti kabul eder. Keşif ekibi, kaptan Diane Verlaine idaresindeki ticari kurye gemisi Torrens ile birlikte yola koyulur. Sevastopol İstasyonu’na yanaşırken yaşadıkları bir kaza, uzay aracının hasar almasına, ekibin de ayrı düşmesine neden olur. Amanda bir şekilde istasyona girmeyi başarsa da karşılaştığı manzara hiç de beklediği gibi değildir. İstasyon büyük ölçüde boşalmış, sivil toplumda da büyük bir çöküş yaşanmıştır. Bu kaos ortamında, silahsız, bir başına kalan Amanda Ripley insanları bu hale getiren şeyi keşfettiğinde macera bambaşka bir boyut kazanır.

Eğer oyun hoşunuza gittiyse https://www.epicgames.com/store/tr/ adresini ziyaret ederek oyunu hesabınıza ekleyebilirsiniz.

 

 

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Call of Duty: Mobile Yeni Sezonda Karla Kaplanıyor

Previous article

Playstore 2020 yılının en çok satan 10 oyununu açıkladı

Next article

You may also like

More in Haberler