HaberlerSinema

Eski Efsane Muhteşem Yedili Geri Döndü

0

Yönetmen Antoine Fuqua kendi modern vizyonuyla Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ile Columbia Pictures’ın klasik filmi The Magnificent Seven (Muhteşem Yedili)’ı yeniden yorumladı.

Rose Creek kasabasının sanayici Bartholomew Bogue’un (Peter Sarsgaard) ölümcül kontrolüne girmesiyle, çaresiz kasaba halkı, Emma Cullen’ın (Haley Bennett) önderliğinde kanun kaçakları, kelle avcıları, kumarbazlar ve paralı silahşörlerden oluşan yedi kişiyi –Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) ve Red Harvest (Martin Sensmeier)–  kendilerini korumaları için tutarlar. Bu paralı korumalar kasabayı yaklaşmakta olduğunu bildikleri şiddetli hesaplaşmaya hazırlarlarken kendilerini paradan fazlası için mücadele ederken bulurlar.

Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ve Columbia Pictures, LStar Capital ve Village Roadshow Pictures işbirliğiyle, bir Pin High/Escape Artists yapımı olan “The Magnificent Seven/Muhteşem Yedili”yi sunar. Başrollerini Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett, Matt Bomer ve Peter Sarsgaard’un paylaştığı filmi Antoine Fuqua yönetti.

Film, 14 Eylül 2016’dan itibaren dünya çapında gösterime girdi.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection Kasım’da Bizlerle

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection Kasım’da Bizlerle

Previous article

Logitech, Saitek Markasını Satın Aldı

Next article

You may also like

More in Haberler