Haberler

Far Cry Primal İle Taş Devrine Gidiyoruz

0

Ubisoft başarılı Far Cry serisinin yabani Taş Devri’nde geçecek olan heyecan verici yeni oyunu Far Cry Primal’ın geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Far Cry Primal tüm dünyada 23 Şubat 2016 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Oyun Windows PC için ise 2016 Mart ayında satışa sunulacak.

Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai Studio ve Ubisoft Kiev Studio işbirliği ile Ubisoft Montréal tarafından geliştirilen Far Cry Primal oyuncuları milattan önce 10,000 yılına, mamutların ve kılıç dişli kaplanlar gibi dev hayvanların Dünya’da hüküm sürdüğü yıllara götürerek inanılmaz bir tek kişilik deneyim sunacak.

Tropiklere çıkarma yapan ve Himalayalara tırmanan ödüllü seri şimdi de yenilikçi açık dünya kum havuzu oynanışını insanların besin zincirinin en tepesinde bulunmadığı ama bunun için savaştığı zamanlara, dev hayvanların, nefes kesici ortamların ve tahmin edilemez vahşi karşılaşmaların olduğu bir dünyaya gidiyor.

Oyuncular tecrübeli bir avcı ve av grubunun hayatta kalan son üyesi olan TAKKAR rolünde oynayacaklar. Oros’un yabani topraklarına adım atan oyuncular tek bir amacın peşinde koşacaklar: insanların av olduğu bir dünyada hayatta kalmak. Vahşi hayatın tehlikelerini uzaklaştırmaya ve evcilleştirmeye yardımcı olacak unutulmayacak karakterlerle tanışacaklar. Oyuncular vahşi hayatı evcilleştiren ve soyunu tükenmekten kurtaran ilk insan olarak yolculuk edecekler. Bu yolda yemek için avlanacak, ateşe söz geçirecek, yırtıcı hayvanları uzaklaştıracak, ölmüş hayvanların kemiklerinden silahlar ve aletler yapacak ve Oros’u fethetmek için diğer kabilelerle yüzleşecekler.

“Far Cry’ın ilginç yanı son derece esnek olması, bu yüzden ekiplerden biri Far Cry’ın Taş Devri’nde geçmesini önerdiğinde “şu fikri bir duyalım” dedik. Ve fikri duydukça bunun ne kadar iyi olabileceğini fark etmeye başladık,” diyor Ubisoft İdari Yapımcısı Dan Hay.

“Taş Devri bir Far Cry oyunu için mükemmel bir ortam,” diyor Ubisoft Yaratım Direktörü Jean-Christophe Guyot.  “Far Cry sizi genellikle bilinen dünyanın sınırlarına, güzel, kanunsuz ve yabani ortamlara bırakır. Taş Devri de bir bakıma insanlığın karşılaştığı ilk sınır; insanların toprağa bir dal batırıp araziyi sahiplendiği, besin zincirinde üst sıralara tırmanmaya başladığı bir dönem. Diğer insanlarla olduğu kadar doğanın kendisine karşı da bir savaş söz konusu.”

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Toy Defense 2 Remastered Sürümü Çıktı!

Previous article

Konsollar kliksa.com ile Renkleniyor

Next article

You may also like

More in Haberler