Haberler

FIFA 16 Voidu’da İndirimli Fiyatla!

0

Türkiye’nin ilk bağımsız dijital oyun mağazası Voidu, kısa sürede oyunseverlerin tercih ettiği bir adres olmayı başardı. En yeni oyunları kullanıcılarına en cazip fiyatlarla sunmayı hedefleyen Voidu bu kez de FIFA 16’yı dünyayla aynı anda hem de %27 indirimle Türkiye’deki oyunseverlerle buluşturuyor.

Gerek teknik gerek görsel olarak her sene gelişimini sürdürerek futbol oyunlarından hoşlanan oyuncuların bir numaralı tercihi olmayı başaran FIFA serisi, son oyunuyla çıtayı bir kademe daha yükseltti. Aralarında Türkiye Süper Toto Süper Lig’in de olduğu 30’dan fazla ligin yer aldığı FIFA 16’da 650’den fazla takım bulunuyor. Ayrıca FIFA serisi bu yıl bir ilke imza atarak 12 ülkenin kadın milli takımlarını da oyuna ekliyor. Tüm bu takımlarla 50’si gerçek stadyumlardan modellenmiş toplam 78 farklı stadyumda heyecan ve çekişme dolu maçlar yapabileceğiz.

FIFA 16 pek çok teknik yenilik de barındırıyor. Bunlar arasında yeni animasyonları ve gerçekçi fizik hesaplamalarını, oyuncuların yapay zekâsında yapılan geliştirmeleri ve oynanışta yapılan değişiklikleri sayabiliriz. Kariyer moduna eklenen yeni antrenman seçeneği, ligler başlamadan önce hazırlık turnuvalarına katılma imkânı ve sözleşmesi bulunmayan oyuncularla transfer dönemi dışında da anlaşabilmek gibi irili ufaklı pek çok geliştirme, oyunculara daha gerçekçi ve oyuncu dostu bir oynanış sunmak üzere sahadaki yerini aldı.

Türkiye’deki oyunseverlerin yeni dijital mağazası Voidu birçok oyun gibi FIFA 16’yı da tüm dünyayla aynı anda ve kullanıcılarını sevindirecek bir fiyatla sunuyor. Hemenhttps://voidu.com/game/fifa-16 adresini ziyaret ederek FIFA 16’ya 132 TL’ye sahip olabilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Sovyetler World of Warships’e Geliyor!

Previous article

Happily Never After Greenlight Oylamasında

Next article

You may also like

More in Haberler