Haberler

FIFA 18 Dünya ile aynı anda Playstore’da

0

Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, FIFA tutkunlarını unutmadı. Dijital oyun dünyasının en popüler futbol serilerinin başında gelen FIFA’nın en yeni oyunu FIFA 18, dünya ile aynı anda Playstore’daki yerini aldı.

Türk Telekom evde internet faturasına 12 aya varan taksit seçeneğiyle satın alınabilecek olan FIFA 18, bugüne kadarki en iyi dijital futbol oyunu deneyimini vaat ediyor.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un dijital oyun mağazası Playstore, oyunseverleri yeşil sahaların dijital dünyadaki yıldızı FIFA 18 ile buluşturuyor. FIFA 2018, Playstore üzerinden Türk Telekom evde internet faturasına 12 ay boyunca ayda 19TL’lik taksitlerle ödeme seçeneğiyle sunuluyor.

Yalnızca Türk Telekom internet müşterilerinin sahip olduğu bu ödeme ayrıcalığı ile FIFA 18, 29 Eylül 2017 tarihinden itibaren Playstore’da satışa sunuldu. Türk Telekom evde internet müşterisi olmayan oyunseverler de dilerse bu muhteşem oyunu kredi kartı ile de sahip olabilecekler.

Göz alıcı özellikler

FIFA 2018’de yer alan “Gerçek Oyuncu Hareket Teknolojisi” tamamen yeni ve çığır açan animasyon sistemi olan poz yakalama tekniğiyle her kareyi eşleştirerek, oyunda önemli oranda akıcılık sağıyor. Yeni hareket yakalama teknikleri ve kare kare animasyon geçişleri sayesinde FIFA 18 futbol tecrübesini en gerçekçi şekilde yansıtıyor. “Oyuncu Kişiliği” özelliği ise 6 yeni karakteri modellemesi ve yeni oyuncu haritalama teknolojisi ile futbolcuların hareketlerini farklılaştırarak, kişiselleştirilmiş oyuncu deneyimini bir adım ileri taşıyor. Ronaldo’nun imzası haline gelen depara kalkışı, Sterling’in eşsiz dönüşleri ve Robben’in benzersiz kol hareketleri, FIFA 18’de fark edilen detaylar arasında.

Geliştirilmiş top sürme, geri tepki verme, depara kalkma özellikleriyle daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunmaya hazırlanan FIFA 18, top kullanma yeteneklerinde yaratıcılık ve kontrollü top sürme mekaniklerindeki yeni düzenlemeler eşliğinde, oyunculara dar alanlarda atağa kalkma hareketlerinde yeni seçenekler sunuyor. Birçok takıma derinlemesine yeni oyun stilleri eklenen FIFA 18’de, Avrupa’nın en iyi kulüplerinin tiki-takaları veya Premier Lig’in yüksek baskılı oynayan takımlarının hareketleri, rahatlıkla ayırt edilebiliyor.

Benzersiz görsel detaylar

Güneş’in eşsiz pozisyonlanması, sinematik atmosferdeki geliştirmeler, sahaların imzası haline gelmiş özellikleri, La Liga ve MLS’deki özel yayın sunum içerikleri, kulüplerin ve stadyumların kendilerine özgü flamaları, maça adapte olan sunucu yorumları ve saha kalitesindeki ileri güncellemelerle en gerçekçi futbol tecrübesini FIFA 18’de hayata geçiriliyor.

Oyun detaylarını incelemek ve satın almak için tıklayın.

EA SPORTS FIFA 18 Dünya Çapında Çıktı!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

EA SPORTS FIFA 18 Dünya Çapında Çıktı!

Previous article

Getir, 4 Ekim’de Binlerce Hayvanı Doyuracak

Next article

You may also like

More in Haberler