Haberler

Football Manager 2016: Yepyeni Paket Tanıtıldı

0

 

SEGA Europe Ltd. ve Sports Interactive, tüm dünyadan futbolseverlere milyonlarca satış yapan ve uluslararası düzeyde büyük bir başarı yakalayan Football Manager serisinin son sürümü ile en sevdikleri takımı zafere ulaştırabilme fırsatını sunmaktan gurur duyuyor. Kasım ortasından itibaren yayınlanması planlanan Football Manager 2016, mükemmel futbol menajerliği deneyimini mümkün olan en geniş kitleye yaşatmak için tasarlanmış simülasyonlardan oluşan bir paket halinde sunulacak.

 

PC ve Mcintosh için Football Manager 2016’nın yanı sıra oluşturulan bu yeni paket, Football Manager Touch (hem bilgisayar hem son teknoloji tabletler için) ve Football Manager Mobile (tüm iOS işletim sistemleri ve bilgisayar ile son teknoloji tabletler için) sürümlerini içerir.

 

Sports Interactive müdürü Miles Jacobson, “Bir süredir ‘herkese uygun’ bir futbol menajerliği deneyimi olmadığını görüyoruz,” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Çok sayıda hayranımız ‘tam’ simülasyona kendilerini adamak için gereken zaman ve bağlılığa sahip olsa da, yine büyük çoğunluğu daha fazla geliştirilmiş bir oyun seçeneğini tercih ediyor. Bununla birlikte yaygın bir şekilde mobil cihazlardan oynama imkânının olması insanların farklı yollardan oynayabilmesi anlamına geliyor. Football Manager Touch’ın bağımsız bir sürüm olarak (bilgisayar ve tabletle karşılıklı oynanabilir olarak) tanıtılması artık herkes için bir şeyler sunduğumuzu gösteriyor.”

 

BU SEZONUN SÜRÜMLERİ İÇİN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

 

Football Manager 2016

İKİ YEPYENİ OYUN MODU: Hayalinizdeki takımı oluşturma ve bir mini ligde karşılaşma şansı tanıyan “Fantastik Seçmeler” modunda arkadaşlarınıza meydan okuyun veya yeni “Bir-Kulüp-Oluştur” seçeneği ile kendi oluşturduğunuz takımı seçtiğiniz mevcut bir lige ekleyin.

TAÇ ÇİZGİSİNDEKİ MENAJER: Kendi özelleştirilebilir karakterinizle sahaya her zamankinden daha yakın olun ve taç çizgisinden talimatları bağırarak iletin ve kutlamalara katılın.

GELİŞTİRİLMİŞ MAÇ GÜNÜ DENEYİMİ: 2.000’den fazla yeni animasyon, Football Manager 2016 maç motorunu bugüne kadarki en iyi haline getiriyor. Ayrıca, duran topa yönetimini planlamaya dair daha fazla kontrol ve her lige dair haberlerle size güncel bilgiler sunan yeni bir önemli anlar paketi mevcuttur.

 

Football Manager Touch 2016

 ÇAPRAZ KAYIT: Football Manager Touch 2016’nın tüm sürümleri birbiriyle “çapraz kayıt uyumludur”. Bu sayede iPad sürümüyle başladığınız kariyerleri buluta kaydedilebilir ve kariyerinize bilgisayarda devam edebilirsiniz (tam tersi de geçerlidir).

MAÇ GÜNÜ DENEYİMİ: Football Manager Touch 2016, duran top yönetimini planlama ve rakibe yönelik talimatlar da dahil olmak üzere, geliştirilmiş taktik seçenekleri sunar. Bunların tümü Football Manager’ın büyük beğeni toplayan 3D maç motorunda görülebilir.

BİR KULÜP OLUŞTUR MODU: “Bir Kulüp Oluştur” seçeneğini kullanarak oyuna kendi kulübünüzü ekleyin. Kulübünüze isim verin, renklerinizi seçin ve kadronuzu istediğiniz şekilde düzenleyin. Kendinizi ve arkadaşlarınızı bile ekleyebilirsiniz!

 

Football Manager Mobile 2016

GELİŞTİRİLMİŞ TAKTİKLER: Taktiklere yönelik yeni talimatlarla takımınızı daha fazla kontrol edin. Takımınızın pasları nereye yoğunlaştırdığını, atak yapacak ana kişiyi ve yaratıcı noktaları seçebilir ve hatta kaleciye top dağıtımı konusunda tavsiye verebilirsiniz.

ANTRENÖR EKİBİ: Bir sonraki büyük fikstüre hazırlanmaları için takımınıza odaklı bir antrenman sağlayan antrenörlerin eklenmesiyle kadronuzu artık maç günleri için her zamankinden daha iyi bir şekilde hazırlayın.

YÖNETİM TARZI: Altın, gümüş ve bronz antrenörlük rozetlerinin sunulması, kendi yönetim tarzınızı belirlemenize olanak tanır. Defansı veya hücumu geliştirmeye mi, yoksa moral ve insan yönetimine mi odaklanacaksınız? Sizin kararınız takımın tarzını etkileyecek.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Türkçe FIFA 16’yı İlk Xbox One Kullanıcıları Oynayacak

Previous article

Midbook ECO 7 Tablet Bilgisayar Yenilendi

Next article

You may also like

More in Haberler