Haberler

Football Manager 2018 Ön Siparişle Playstore’da

0

Futbol menajerlik oyununun son serisi Football Manager 2018 ve özel versiyon Football Manager Touch 2018, Playstore’da yerini aldı.

Oyun tutkunları, oyun dünyasının fenomenlerinden biri olan Football Manager’i Türk Telekom evde internet faturasına 12 aya varan taksit avantajı ile satın alabilecekler. Playstore’dan Football Manager’ı ön siparişle satın alan oyun tutkunları, Tivibu ekranlarının sevilen isimlerinden, futbol yorumcusu ve gazeteci Ali Ece ile birlikte Football Manager 2018 oynama şansını da elde edecekler.

Türkiye’de 500 binden fazla oyuncusu bulunan efsane futbol menajerlik oyununun son sürümü Football Manager 2018 ve çok daha hızlı bir oyun deneyimi sunan özel versiyon Football Manager Touch 2018 ön siparişle Türk Telekom Playstore’da yerini aldı. 1992 yılından bu yana sürekli güncellenerek fenomen oyunlardan biri haline gelen Football Manager, Türk Telekom evde internet faturasına 12 aya varan taksit avantajı ile Playstore’dan kolaylıkla satın alınabilecek.

Ali Ece’yle Football Manager oynama şansı

Türk Telekom Playstore’dan ön sipariş veren oyunseverler, Tivibu ekranlarında da ilgiyle takip edilen ünlü spor gazetecisi ve futbol yorumcusu Ali Ece ile Football Manager 2018 oynama şansını da elde edecekler. 2017/18 sezonu için erken sipariş verenler, hangi takımı neden seçmek istediklerini anlatan

bir e-postayı macmasasi@turktelekom.com.tr adresine göndererek başvuruda bulunabilecek. Ali Ece ve Tivibu Spor editörleri yapılan başvurular arasından seçilen 20 kişiye takımlarını liderliğe taşımaları için gereken taktik bilgileri verecek ve zafere ulaşmaları için oyuncularla birlikte bu eğlenceli oyuna ortak olacak.

Destiny 2 PC İnceleme

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Destiny 2 PC İnceleme

Previous article

Acer’ın Yeni Predator XB2 Serisi Monitörleri Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler