Haberler

For Honor Kapalı Beta Tarihi Belli Oldu

0

Sevgililer gününün en güzel hediyesi For Honor meraklılarına güzel bir haberimiz var. Oyunun kapalı beta süreci başlıyor. Üstelik kapalı betayı, hem yeni nesil konsollarda hem de PC platformlarınızda deneyebileceksiniz. Kapalı beta, 26 Ocak’ta başlayacak ve 29 Ocak’ta sona erecek.

Kapalı betada aynı zamanda War of the Factions isimli bir etkinlik öne çıkacak. Bu etkinlikte Vikingler, Samuraylar ve Şövalyeler aynı anda savaşabilecekler. War of the Factions, Ocak 2017’yi başlayacak olan kapalı beta sürümünde tüm platformlardaki diğer çok oyunculu etkinliklerin ilki olacak. Ödüller, beta’ya katılan savaşçıların yanı sıra savaş kazananlarına da verilecek.

For Honor, 14 Şubat tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak. Kapalı betaya başvurmak için tıklayın.

PlayStation VR Çok Yakında Türkiye’de

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PlayStation VR Çok Yakında Türkiye’de

Previous article

Dassault Systèmes’in HTC ile VR İşbirliği Büyüyor

Next article

You may also like

More in Haberler