Haberler

For Honor Season Five, Age of Wolves Sonunda Kendisini Gösterdi

0

Ubisoft, For Honor’un beşinci sezonu (Season Five) olan Age of Wolves’u PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında 15 Şubat tarihinde oyuncularla buluşturacak.

For Honor’ın ilk yılı şerefine piyasaya çıkacak olan Age of Wolves, Hero dengelemeleri, bağlantı ve eşleşme sisteminde birtakım geliştirmeler yapacak. Aralık ayında açık beta sürecinde oyunculardan gelen geri bildirim sonucunda sunucu sorunlarının giderilmesi bekleniyor. Yapılacak olan uygulama, oyuncuların halihazırda sahip olduğu yeniden senkronizasyon, oturum geçişi, NAT gereksinimlerini kaldıracak ve tüm platformlarda kararlı bağlantı sağlayacak. Uygulamanın kesin zamanlaması daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Oyundaki beş karakterimiz olan Kensei, Conqueror, Highlander, Berserker ve Nobushi’nin oynanışlarına birtakım dengelemeler getirilecek. Highlander, Berserker ve Nobushi’nin de anlamlı dengeleme güncellemeleri alacağı sırada Kensei ve Conqueror yeni hareketlere, animasyonlara kavuşacak. Beşinci Sezon sonrasında, geliştirme ekibi oyun dengelemesine öncelik vermeye devam ederse, daha fazla kahraman benzer güncellemeleri alacak.

Sezon Beş’in çıkışının hemen ardından becerilerimizi geliştirme biçimini değiştirmek için tasarlanmış üç yeni eğitim modu tanıtılacak. Yeni başlayanlar, Çıraklık Denemeleri ve Savaş Denemeleri modlarında oyunun temellerini ve daha ileri teknikleri öğrenecekler. Son olarak Arena modu, ileri düzey oyuncuların belirli karakterlere ve onları potansiyel mücadele kombinasyonlarına hazırlayacak olan hareketlere karşı pratik yapmalarını sağlayacak.

Heyecanla Beklenen Yeni God of War’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PlayStation Türkiye, GİST Oyun Fuarında Oyuncularla Buluşuyor

Previous article

Logitech G, Oyunculara Özel Kablosuz Ürünlerini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler