Haberler

Fortnite’a Hacivat Kıyafeti Geldi

0

Epic Games’in battle royale oyunu Fortnite’a yeni eklenen karakter kıyafetleri arasında oyunun Türkiye’deki oyuncuları için çok tanıdık bir tanesi de bulunuyor. Gölge oyunundaki zekâsı ve esprili cevaplarıyla tanınan Hacivat, renkli kıyafetleriyle Fortnite’ın 125 milyonu aşkın oyuncusunun karşısına çıktı.

Destansı Karakter İçin Destansı Eşyalar

Hacivat; yeşil ve kırmızı renkli kıyafeti, kıvrık sivri uçlu ayakkabıları ve şapkasıyla adeta gölge oyunundan fırlamış gibi duruyor. Bu özel karakterin eşyaları da oldukça özel. Gölge Oyunu adında bir planörü olan Hacivat’ın kaynak toplamak için kullandığı Kütük Yaran adlı bir de baltası bulunuyor.

Oyuncular destansı nadirlikteki Hacivat kıyafetini oyun içi para birimi olan V-Papel kullanarak alabilecekler. 1500 V-Papel karşılığında alınabilecek olan kıyafet yalnızca üç günlüğüne oyun içi markette yer alacak. O yüzden pazar günü bitmeden Hacivat kıyafetini almayı unutmayın. Bu süre içinde kıyafeti edinen oyuncular ise istedikleri kadar kullanabilecekler.

Jump Force’a Yugi Muto Geliyor!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PUBG MOBILE İçin Yeni Harita ve Daha Fazlası Duyuruldu

Previous article

Blizzcon 2018 Virtual Ticket Sezonu Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler