Haberler

Fortnite’a Özel Figürler ve Oyuncaklar Geliyor

0

Fortnite‘ın yaratıcısı Epic Games, hediyelik eşya üreticisi Funko ile Fortnite’ın çeşitli eşylarının üretilmesi konusunda anlaştı.

İki dev firma arasında yapılan anlaşmaya göre açık dünyada geçen bir co-op hayatta kalma oyunu Fortnite için aralarında Funko’nun çok sevilen Pop! figürlerinin, yeni 5 Star serisi figürlerin, anahtarlıkların, kıyafetlerin de olduğu 10 farklı türde eşya oyunun hayranlarına sunulacak.

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Nintendo Switch platformlarında ücretsiz olarak oynanabilen ve yakın zamanda Android’e de çıkması beklenen oyunun dünya çapında 125 milyondan fazla oyuncusu bulunuyor. Funko’nun hazırladığı eşyaların, firmanın geniş perakende ağı sayesinde bu yılın sonlarına doğru dünya çapında pek çok noktada satışa sunulması bekleniyor.

Fortnite: Dünyayı Kurtar Modu Ay Sonuna Kadar İndirimli
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World of Warcraft Artık Oyun Satın Alma Gerektirmiyor

Previous article

ASUS ZenFone 5Z Özel Fiyatıyla Satışta

Next article

You may also like

More in Haberler