Haberler

GeForce NOW Artık iOS Safari’de

0
GeForce NOW Artık iOS Safari'de

NVIDIA, GeForce NOW’un iOS Safari’de beta sürümünde kullanıma sunulduğunu duyurdu. Üyeler artık GeForce NOW kütüphanesindeki oyunların çoğunu iPhone ve iPad üzerinden oynayabilecek. GeForce NOW üyeleri, iOS 14.2 veya iPadOS 14.2 sürümüne sahip cihazlardan https://play.geforcenow.com/ adresi üzerinden mobil olarak erişebiliyor. GeForce NOW iOS Safari beta, Rusya dahil Kuzey Amerika ve Avrupa’da mevcut durumda. Yakın bir zamanda GeForce NOW Alliance ortak bölgelerinde de hizmete sunulacak.

NVIDIA aynı zamanda Epic Games ile birlikte Fortnite’ın dokunmatik bir sürümünü etkinleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. GeForce NOW kütüphanesindeki oyunlar mobil cihazlarda en iyi oyun deneyimini gamepad ile sunuyor. NVIDIA ve Epic Games, GeForce NOW tarafından desteklenen bulut akışlı bir Fortnite mobil deneyimini duyurmaya hazırlanıyor.

İOS Safari’de GeForce NOW bir gamepad kullanımını gerektiriyor. Platform sınırlamaları nedeniyle yalnızca klavye ve fareyle oynanabilen oyunlar için kullanılamıyor. En iyi deneyim için üyeler, Razer Kishi gibi GeForce NOW uyumlu gamepad’leri tercih edebilirler. Konuyla ilgili detaylı bilgiye linkteki blog yazısından ulaşılabiliyor.

Diğer GeForce NOW duyuruları ise şöyle:

• Hizmet kalitesinde iyileştirmeler yapıldı.

• En son GeForce NOW oyun lansmanları arasında RTX’li Watch Dogs: Legion, Between Us ve Assassin’s Creed Valhalla vardı. Yakında gelecek olan Cyberpunk 2077’de de RTX desteği olacak.

• Çok yakında GOG için destek eklenecek.

• Chrome webRTC tarayıcı tabanlı deneyimi, önümüzdeki yılın 1. çeyreğinde daha fazla platforma genişleyecek.

• Yeni GeForce NOW Alliance ortağı Zain, beta sürümünü yayınlayarak yakında bulut oyunlarını Suudi Arabistan’a genişletecek. Taiwan Mobile, GeForce NOW hizmetini beta sürümünden çıkardı.

Bu hafta GeForce NOW kütüphanesine, Epic Games Store ve Steam’de Bridge Constructor: The Walking Dead’in gün ve gün lansmanı da dahil olmak üzere 7 oyun geliyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu ise Elite Dangerous. Epic Vault her hafta harika oyunları ücretsiz kullanıma sundukça GeForce NOW da kütüphanesine eklemeye devam edecek.

“GeForce NOW’da Oyuna Hazır”da bu Perşembe:

(Türkiye saatiyle 21: 00’den itibaren)

GeForce NOW’daki En Yeni Oyunlar:

  • Bee Simulator (Steam’de yeni sürüm)
  • Bridge Constructor: The Walking Dead (Epic Games Store ve Steam’de – 19 Kasım)
  • Poker Club (Steam’de – 19 Kasım)
  • Elite Dangerous (Epic Games Store’da ücretsiz – 19-26 Kasım)
  • RuneScape
  • Trials Rising(Epic Games Store versiyonu)

 

GeForce NOW’a Tekrardan Gelen Oyunlar:

  • Amazing Cultivation Simulator

GeForce NOW’da bulunan oyunların tam listesi için oyunlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

HONOR Watch GS Pro akıllı saat Türkiye’de!

Previous article

Playstore Yılsonu Kampanyası ile yüzde 95’e varan indirimler

Next article

You may also like

More in Haberler