Haberler

God of War’un Satışları Rekora Koşuyor

0

Sony Interactive Entertainment’ın (SIE) yaptığı açıklamaya göre, GOD OF WAR’un küresel satışları, lansmanı takip eden ilk üç gün içinde, 3,1 milyonu aşarak, PS4  tarihinde en hızlı satışı olan birinci parti oyun ünvanına sahip oldu.

SIE Worldwide Studios (SIE WWS) bünyesindeki Santa Monica Stüdyoları tarafından geliştirilen GOD OF WAR, sekiz yıllık bir aradan sonra oyun severlerle buluştu. Dünya çapında büyük beğeni kazanan oyun, şimdiden PS4 tarihinin en sevilen oyunları arasında yerini aldı. Birçok oyun sever, oyunu, ikonik serinin harikulade ve cesur bir şekilde yeniden tasarlanması olarak tanımlıyor.

GOD OF WAR, Türkçe alt yazı ve menü seçeneği ile, yetkili satış mağazalarından ve PlayStation Store’dan temin edilebilir.

Fortnite Türkiye Lansmanı Gerçekleşti
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Decathlon’un Su Geçirmez MP3 Çaları Tanıtıldı

Previous article

Dungeon Hunter Champions Tüm Dünya’da Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler