Haberler

Hearthstone, Wild Tavern İş Başında

0

Bu ay Hearthstone, Wild formatının geniş ve harika dünyasına selam veriyor. Wild, en güçlü desteler ve en çılgın stratejilerin oynanmasını sağlıyor ve Wild desteleri, şimdiye kadar piyasaya sürülen herhangi bir Hearthstone kartı ile yapılabilabiliyor.

Wild Tavern Brawls

Bu ay her hafta, Brawls normalden daha çılgınca olacak çünkü önceden hazırlanmış ve yapılmış Brawls’larda Wild setlerini kullanacaklar.

Wild Bundle

Wild Bundle ile Wild’ı keşfedin! Her biri Goblins – Gnomes, The Grand Tournament, Whispers of the Old Gods ve Mean Streets of Gadgetzan olmak üzere 24.99 dolar’dan toplam 40 paketten içeriyor. Wild Bundle, 21 Ocak Pazartesi günü sona erecek. 

Elemeler

Korkusuz oyuncular şu anda en iyi rakipler arasında bölünmüş 30.000 dolar’lık ödül havuzuna sahip olan dünya çapında bir turnuva olan Wild Open‘da yarışıyor. Bölgesel çevrimiçi elemeler, oyuncuların Ocak ayının geri kalanında istediği zaman tepeye tırmanmaları için çoktan başladı.

Her bölgenin Wild merdiveni için en iyi 100 yarışmacı, Şubat ayında her bir rekabet bölgesi için düzenlenen play off’lara katılmaya hak kazanacak. Finaller ise 23 Şubat’ta ayrıca canlı yayında da gösterilecek. 

Epic Games, GIST 2019’da Fortnite ile Coşturacak

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Epic Games, GIST 2019’da Fortnite ile Coşturacak

Previous article

Overwatch İçin Senenin İlk Etkinliği Bizlerle: Ana’s Bastet Challenge

Next article

You may also like

More in Haberler