Haberler

Hearthstone’un Yeni Genişleme Paketi Scholomance Duyuruldu

0

Ücretsiz dijital kart oyunu Hearthstone’un en son genişleme paketi olan Scholomance Akademisi’nin (Scholomance Academy) duyuruldu. Bu paketle birlikte tam 135 yeni kart sizlerle olacak ve sefer sihirin gücüyle rakibinizi alt etmeye çalışacaksınız.

Scholomance Akademisi’inde pek çok farklı sihir disiplinini öğrenerek Hearthstone’daki başarınızı sürdürebileceksiniz. Bu mistik ders programını en iyi temsil eden şeyse iki sınıf tarafından kullanılabilen Çift Sınıflı kartlar (çift anadal yapmak diye buna derler). Bu kartlar, her iki sınıfın da kullandığı mekanik ve stratejiler göz önünde bulundurularak tasarlandı. Örneğin hem avcı hem de druid öğrenciler hayvanlar konusunda bilgili olduğundan, bu vahşi gücü kullanmanın yeni yollarını öğrenecekler. Scholomance Akademisi’nde 40 Çift Sınıflı kart bulunuyor. Bunlardan 10 tanesiyse her bir farklı sınıf çifti için bir tane olmak üzere Efsanevi profesör minyonlarından oluşuyor.

En yüksek notları almak isteyen Scholomance Akademisi öğrencilerinin yeni etki (keyword) Büyü Patlaması‘nda (Spellburst) da uzmanlaşması gerekecek. Minyon ve silahlarda rastlanan bu etki, oyuncunun kullandığı bir sonraki büyüye tek seferlik güçlü ilaveler yapıyor. Ayrıca oyuncuların kart keşfetmesine (üç kart arasından seçim yaparak bunu elinize eklemek) olanak tanıyan Araştırmalar (Studies), aynı türdeki bir sonraki kartın mana bedelini de düşürüyor.

Akademik yıla hazırlanmak isteyen öğrenciler, 85 Scholomance Akademisi Kart Paketi (içlerinden beşi yalnızca Altın Scholomance Akademisi kartları içeren Altın paket), bir rastgele Scholomance Akademisi Altın Efsanevi Kartı, Kel’Thuzad Büyücü Kahramanı, Kel’Thuzad Kart Sırtı, Hearthstone Savaş Meydanları için bazı avantajlar sağlayan Han Kartı ve oyunun Arena modunda kullanılabilecek 4 Arena Bileti içeren Scholomance Akademisi Mega Fırsatı’ndan faydalanabilecek. Ayrıca 55 Scholomance Akademisi Kart Paketi, bir rastgele Scholomance Akademisi Altın Efsane Kartı ve Kel’Thuzad Kart Sırtı’nı içeren Scholomance Akademisi Fırsatı’na da bir göz atın deriz.

 

 

Hearthstone: Trial by Felfire İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Tom Clancy’s Elite Squad, 27 Ağustos’ta Çıkıyor

    Previous article

    PUBG MOBILE Yeni İzleme Sistemi İle Hile Karşıtı Önlemlerini Sıklaştırıyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler