Haberler

Hearthstone’un Yeni Genişlemesi Knights of the Frozen Throne Geliyor

0

Lich King’in hizmetinde olanlar için ölüm sadece bir başlangıç. Blizzard Entertainment Hearthstone’un yeni genişlemesi Knights of the Frozen Throne’un  Ağustos ayında geleceğini duyurdu. Maceraperestler yakında Northrend’e gidecekler ve Lich King ile yüzleşerek öteki dünyaya ait güçler kullanacakları ve rakiplerinin ömrünü çalacakları, sonunda da Buzdan Tahtı ve 135 yeni kartı elde etmek için Icecrown Citadel’a yükselecekleri Ölüm Şövalyeleri olarak yetişecekler.

Knights of the Frozen Throne’da oyuncular runik büyünün yasaklı gücü arayışında Lich King’in buzdan kalesi Icecrown Citadel’a saldıracaklar. Söylentilere göre Lich King, ölümsüzlüğün buzdan özü ile aşılamak için şampiyonlar arıyor: oyuncular Lich King’in lütfunu yakında dokuz yeni efsanevi Hero Kartı şeklinde alacak ve kartlar oynandığında Hearthstone kahramanları yeni zırhlar ve yenilenmiş güçlerle birlikte korkusuz Ölüm Şövalyelerine dönüşecek. Lich King, oyuncuları yeni bir güçle donatmaya da karar verdi: düşmana verdikleri hasarla oyuncuları iyileştirecek “Lifesteal”.

Sadece Lich King’in emirlerine hizmet etmekle yetinmeyenler, Knights of the Frozen Throne’un  tüm oyunculara sunacağı bir dizi ücretsiz görevde kendisine doğrudan meydan okuyabilirler. Prolog görevinde Icecrown Citadel’a girip, kalenin iki kanadında ikonik düşmanlar Profesör Putricide ve Sindragosa ile savaşarak finalde Lich King ile epik bir gösteriye ulaşın. Prolog görevini tamamladıktan sonra, oyuncular rastgele bir efsanevi Ölüm Şövalyesi Hero Kartı alacak.

Windows ve Mac PC’lere; Windows, iOS ve Android tabletlere ve cep telefonlarına gelecek olan Knights of the Frozen Throne kart paketleri Hearthstone’un Arena modunda kazanılabilir ve oyun içi altın ya da gerçek para ile satın alınabilir.

Monster ile Dijital Oyunculuğun Geçmişine Yolculuk Devam Ediyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Monster ile Dijital Oyunculuğun Geçmişine Yolculuk Devam Ediyor

Previous article

​Reeder P11SE Yenilenen Fiyatıyla Satışta P11SE Modeli Fiyatını Yeniledi

Next article

You may also like

More in Haberler