Haberler

Heroes of the Storm’da Nexus’un Yeni Kahramanı Qhira Tanıtıldı

0

Duyduk duymadık demeyin! Iresia’lı kelle avcısı Qhira, Heroes of the Storm test sunucularına giriş yaptı! Çok yönlü ve son derece tehlikeli bir yakın dövüşçü suikastçı olan Qhira’nın ülkesi Iresia’da dövülmüş zincir kılıcı, peşinde olduğu ödülü daima elde etmesini sağlıyor.

Artık paramparça olmuş ana yurdunda vaktiyle bir şövalye olan Qhira’nın savaş alanındaki ustalığı rakip tanımıyor. Ülkesi tamamen yok olduktan sonra amansız bir ödül avcısına dönüşen Qhira’nın kavga çıkarmakta ve girdiği kavgayı ne pahasına olursa olsun kazanmakta üstüne yok. Kendine özgü savaş stiliyse rakibine bir anda saldırıp ona yardım alması için fırsat bırakmadan yüksek miktarda hasar vererek işi bitirmeye odaklı. 

 

Kızgın Çöllere Warchrome Wastes ile Kafa Tutun!

En sevdiğiniz kahramanlarınız, çorak arazilerde kol gezen tehlikelere yepyeni Warchrome Waste kostümleri ve binekleriyle kafa tutsun:

  • Deathranger Nova kostümü
  • Daredevil Roadrider Raynor kostümü
  • Corrupted Archangel Diablo kostümü
  • Molten Diesel Speaker Nazeebo kostümü
  • Daredevil Helldorado bineği

Dereceli Güncellemeleri ve Storm League 2019’un 1. Sezonu

Heroes of the Storm’un dereceli iyileştirmeleri de şimdi test sunucularında denenebilir durumda. Bu değişiklikler aynı zamanda Storm League 2019’un 1. Sezonu ile paralel olarak ilerliyor. Güncelleme Dereceli Puanlarının (Ranked Points) oyundaki ustalık düzeyini belirten Storm League MMR’ına doğrudan işlenmesi, Yerleştirme Maçı (Placement Matches) sayılarındaki düşüş ve yeni bir Dereceli Sezonu Görev Serisi gibi uzun süredir oyuncuların fazlasıyla istediği özellikleri de beraberinde getiriyor. 

Beyond: Two Souls (PC) İnceleme
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Huawei FreeBuds Lite Türkiye’de Satışta

    Previous article

    Hearthstone Grandmasters İkinci Sezonunda Bir Dizi Değişikliğe Gidiyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler