Haberler

Honor 7X Global Lansmanı ile Modern Combat Versus Tanıtımı Yapıldı

0

Gameloft ve Honor, Modern Combat Versus’un Honor 7x için özel olarak geliştirilmiş versiyonu ile bir kez daha bir araya geliyor.

Huawei’nin en yeni ürünü Honor 7X, 18:9 ekran oranını ve “uçtan uca” ekran kavramını benimseyen ilk cihaz olma özelliğini taşıyor. Öte yandan, Modern Combat Versus, bu cihazın tüm ekran alanından tamamıyla yararlanma amacı ile güncellenmiş oyun olacak.

Modern Combat Versus, çoklu oyunculu birinci şahıs nişancı (FPS) türünde bir oyun olarak yeni nesil mobil oyunculuğun limitlerini zorluyor. Bununla birlikte, Honor 7X’in ekstra geniş 18:9 ekran oranı sayesinde Gameloft, oyun deneyimini FPS oyuncularına özel avantajlarla zenginleştiriyor. Daha geniş bir görüş alanı, sıradan 16:9 ekran oranı kapasitesinin limitlerini aşarak, oyunların atmosferini tecrübe etmeyi kolaylaştıyor.

Bununla birlikte, Modern Combat Versus’un modern kontrolleri ve HUD’u (baş üstü göstergesi), Honor 7X’in ekstra geniş ekranına mükemmel bir şekilde uyum sağlaması için optimize edildiğinden, mobil oyunculara modern ve düzenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Honor’un yeni akıllı telefonu Honor 7X, 5 Aralık 2017’de Londra’da tanıtıldı.

League of Legends All-Star’da Efsaneler Kapışacak

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

League of Legends All-Star’da Efsaneler Kapışacak

Previous article

Echo of Soul 2.0 Güncellemesiyle Sahnede

Next article

You may also like

More in Haberler