Haberler

How to Train Your Dragon Oyunu Kesinleşti

0

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin ismiyle vizyona giren ve birçok animasyon severin kalbini çalan How to Train Your Dragon, oyun dünyasında bizi biraz geçmişe götürecek.

25 Ocak 2019’da How to Train Your Dragon: The Hidden World vizyona girecek ancak ondan önce Bandai Namco’nun bizler için hazırladığı sürprize yakından bakalım. Outright Games ve Universal Games, ünlü animasyonun şerefine DreamWorks Dragons Dawn of New Riders oyununu duyurdu!

Climax Studios tarafından geliştirilen oyun, dinamik kısmında macera türünde olacak. Güçlü yeteneklerimizle düşmanları yok etmeye çalışırken, açık dünya elementlerinde Havenholme, Valka’s Mountain ve Blood Briar gibi animasyonun popüler mekanlarını ziyaret edebileceğiz. Bunlara ek olarak bulmacalarla da bol bol zaman geçireceğiz.

Hikaye kısmında ejderhaları kurtarmak, aynı zamanda Eir’ı yenmek için Scribbler ve Patch’e katılacağız.

Oyun gizemli yeni karakterlerin yanında, animasyonda görülmemiş yeni adaları da tanıtacak. Oyun 2019’un Şubat ayında PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında çıkması planlanıyor.

My Hero One’s Justice İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

My Hero One’s Justice İnceleme

Previous article

PlayStation Classic Oyunları Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler