Haberler

Huawei, Barselona’da “Daha iyi Bağlantılı Bir Dünya” Planlarını Paylaştı

0

Huawei, İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi 2017‘de (MWC 2017) “Daha İyi Bağlantılı Bir Dünya İçin Açık Yollar” teması altında açılış konuşmaları, sanayi forumları ürün lansmanları da dahil olmak üzere bir dizi etkinlik düzenledi.

Etkinlik sırasında, dünyanın dört bir yanından 100’den fazla operatör ve çözüm ortağı, Huawei ile birlikte geliştirilen yenilikleri ve fikirleri sergiledi. Şirket ayrıca telekomünikasyon endüstrisinin geleceği ve operatörlerin yeni değer odaklı büyüme elde etmesine yardımcı olacak tüm çalışmalar hakkında endüstri ortaklarıyla iletişim kurdu.

Operatörlerin ağlarını inşa etmede ve verimli hale getirmede bilinçli hareket etmeleri gerektiğini ve endüstrinin görüntü deneyimini ölçmek amacıyla standartlar geliştirmesi gerektiğini aktaran Xu, Huawei’nin böyle bir ölçüm standardı geliştirmek için Oxford Üniversitesi ile birlikte çalıştığını ve ağlarının yapımında operatörleri daha iyi bilgilendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Huawei’nin görüntü endüstrisindeki tüm güçlükleri ve telekom operatörlerinin görüntü işlerini geliştirirken karşılaştığı zorlukları değerlendiren Xu, Huawei’nin operatörlerin görüntü işinde başarılı olmasına ve operatörleri görüntü işlerini geliştirme ve büyütmelerine destek olmaya kararlı olduğunun altını çizdi.

Hometech HT BOOK 14’ü Deneyimledik!

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Disney’den Güzel ve Çirkin Vizyonda, Ürünler TeknoSA’da

Previous article

Türk Kadınları Dünyanın En Konuşkanı

Next article

You may also like

More in Haberler