Haberler

Hunt: Showdown ve Ryse: Son of Rome Paket Olarak Yayınlandı

0

Crytek’in erken erişimdeki yeni oyunu Hunt: Showdown ve firmanın diğer oyunlarından RYSE: Son of Rome için ortak bir paket duyuruldu.

İki oyuna birlikte sahip olmak isteyen oyuncular Steam üzerinden yayınlanan paketi toplamda 75,20 TL ödeyerek satın alabilecekler. Bunun yanında oyunlardan herhangi birine sahip olanlar, diğerini %20 indirim ile sahip olabilecekler.

Genç bir Roma askeri olan Marius Titus’un heyecan dolu hikâyesine can vermek ya da Louisiana bataklıklarında yaratıklarla mücadele edip hazine peşinde koşmak; Crytek’in oyunlarından ikisi de çok eğlenceli görünüyor. Paket kampanyasının ve indirimin ne kadar süreceği ise açıklanmış değil. Yine de oyuncuların ellerini çabuk tutmasında fayda var gibi görünüyor.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Tıklayın

NBA 2K Playgrounds 2’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Kaspersky Lab ve Fraunhofer IOSB, Endüstriyel Kurumlara Eğitim Verecek

Previous article

Acer’ın Oyuncu Dostu Monitörü Türkiye’de

Next article

You may also like

More in Haberler