Haberler

HyperX, PGL Major Krakow 2017’nin Sponsoru Oldu

0

HyperX, PGL offline ön elemeleri, PGL Major Krakow 2017 şampiyonası grup etabı ve Krakow Polonya’daki TAURON Arena’da gerçekleştirilecek olan PGL Major turnuvasına sponsor oldu. HyperX’in TAURON Arena’daki standında, SK Gaming, G2, Natus Vincere gibi takımların profesyonel oyuncularıyla tanışma imkanı, HyperX Alloy Elite gibi yeni ürünleri deneyimleme fırsatı ve daha bir çok sürpriz katılımcıları bekliyor.

Oyunculara yönelik yüksek performanslı ürünleriyle öne çıkan HyperXPGL CS:GO Major Krakow 2017’nin resmi klavye sponsor olduğunu duyurdu. HyperX, eSpor topluluğuna olan bağlılığını gösteren bu sponsorlukla birlikte, geçtiğimiz aylarda rekor kıran Atlanta Major turnuvası da dahil olmak üzere son 11 CS: GO Major turnuvasından 9’una sponsor olmuş olacak.

29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında PGL Studio Bükreş Romanya’da gerçekleştirilen offline ön elemeleri kazanan 8 takım, Krakow Major’un 8 efsane takımıyla birlikte 16-19 Temmuz’da Krakow Polonya’daki TAURON Arena’da 1 Milyon dolar ve Major Şampiyonları unvanı için mücadele edecek. Aralarında HyperX’in sponsorluğunu üstlendiği SK GamingG2Natus VincereCloud9Team LiquidRenegades de dahil olmak üzere daha birçok takım 1 milyon dolar ödül havuzu için mücadele edecek. Turnuvanın katılımcıları, HyperX’in profesyonel oyuncularıyla tanışma şansının yanı sıra, yakında satışa sunulacak olan Alloy Elite klavye modelini, ödüllü HyperX oyuncu kulaklıklarını, klavyelerini ve HyperX Pulsefire FPS Oyuncu faresini deneyimleme fırsatı bulacaklar.

​HyperX ve SK Gaming eSporda 10. Yılını Kutluyor

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

​Süper Kahramanlar, McDonald’s Happy Meal Menüler İle Birlikte Geliyor

Previous article

Türk Telekom’dan Haftada 1 Saat Konuşma, Ayda 2GB İnternet Hediye

Next article

You may also like

More in Haberler