Haberler

İkinci Dünya Savaşı Point Blank’te

0

İkinci Dünya Savaşı içeriklerini oyunculara sunan yeni güncelleme 20 Mart’ta Point Blank’te yerini aldı. “Harabeler” ve efsanevi Alman Gustav topundan adını alan “Gustav” isimli 2 yeni harita, taraf ülkelerin askeri kıyafetlerine bürünmüş karakterler ve tabii ki dönemin ruhunu en çok yaşatan silahlar Kar98, MP40, Thompson, SKS, STG44 ve M1819 Muharebe Bıçağı da oyunda yerini aldı.

İkinci Dünya Savaşı sadece içeriklerle değil aynı zamanda rekabet dengesinin de toparlandığı bir yama oldu. Dengeleme sürecinde oyundaki bazı silahlar ve eşyalar Point Blank’ten ayrılırken, kullanıcılar sahip oldukları içeriklerin yerine yenilerini elde etti. Eğer sizler de eski oyunlarımızdan biriyseniz hesabınızdaki değişikliklere ve yeni içeriklere göz atmayı unutmayın.

Dereceli sistemin ilk sezonu Beyaz Fırtına’nın da sonuna yaklaşan Point Blank’te yeni sezon Nisan ayında oyuncularla buluşacak. 3 aylık sürelerle dereceli sistemde kendilerini kanıtlayan oyuncular harika ödüllerin sahibi olacak.

İkinci Dünya Savaşı’nın gelişiyle birlikte özel etkinlikler de oyunda yerini aldı. 2. Dünya Savaşı haritalarında ve silahlarıyla oynayan oyuncular, etkinlik dönemi boyunca fazladan seviye puanları alacak ve ödüller kazanacak. 

Razer, Razer Chroma’yı Apex İçin Entegre Etti
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer, Razer Chroma’yı Apex İçin Entegre Etti

Previous article

XCOM 2 ve Cities: Skylines, Bu Hafta Sonu Ücretsiz

Next article

You may also like

More in Haberler