Haberler

İstanbul Gençlik Festivali’nin Konuklarından Biri de Crytek İstanbul Oldu

0

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen İstanbul Gençlik Festivali’nin konuklarından biri de Crytek İstanbul oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver İstanbul Gençlik Festivali Danışma Kurulu Başkanı Bilal Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı gençlik festivali, 2-6 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerini kabul etti.

Gençlik Festivali kapsamında Crytek İstanbul’un kurduğu standa gelen etkinlik katılımcıları, burada firmanın geliştirdiği The Climb ve Robinson: The Journey isimli oyunları oynayarak, Sanal Gerçeklik teknolojisi ile tanışma imkânı yakaladılar. Crytek İstanbul standı, festival katılımcıları için renkli bir durak ve yeni teknolojileri test edebilecekleri bir yer olarak, etkinliğin en hareketli köşelerinden biri olarak gençler ile buluştu.

ZenFone 5 Türkiye’de Satışta – İşte Özellikleri
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ZenFone 5 Türkiye’de Satışta – İşte Özellikleri

Previous article

Konami, PES 2019’un Detaylarını Açıkladı

Next article

You may also like

More in Haberler