Haberler

Johnny Cage, Mortal Kombat 11 Kadrosuna Katıldı

0

Mortal Kombat evreninin karizmatik savaşçısı Johnny Cage, Mortal Kombat 11 kadrosu için resmi olarak duyuruldu.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da planlanan bir çıkış tarihi ile yalnızca birkaç ay uzaklıkta. Aralık ayında 2018 Oyun Ödüllerinde açıklandığından beri NetherRealm Studios, hayranlara oyun için yeni gelişmeler verirken, kadroyu da zaman içinde yavaşça ortaya çıkarıyor.

Önceki iki oyunda ciddi bir rol üstlenen Johnny Cage, listeye eklendi. Mortal Kombat 9’da NetherRealm Studios, geleneksel savaşçıların çoğunu öldürmeyi seçerek, yalnızca Sonya Blade, Raiden ve Johnny Cage’i Earthrealm’in savunucuları olarak bırakarak farklı bir yol izlemişti.

Johnny Cage, şöhretini geri almak için mücadele eden bir Hollywood aksiyon filmi yıldızıydı. Aslen, dövüş becerilerini sergilemek ve kendisini şüpheci film eleştirmenlerine, ayrıca film izleyenlere kanıtlamak için Mortal Kombat turnuvasına katıldı, çünkü Cage’in dublörlere ve kamera işlerine çok fazla güvenen bir aktörden başka bir şey olmadığını düşünüyordu. Sonunda, Dünya’nın en önemli savunucularından biri oldu. Materyalizmine, zaman zaman olgunlaşmamış davranışlarına ve her zaman müttefiklerini kızdırmasına rağmen Johnny Cage, Earthrealm için sadık bir savaşçı oldu.

PAYDAY 2 Geliştiricilerinden Korku FPS Oyunu GTFO

Mart Ayının Ücretsiz Xbox Live Gold Oyunları Belli Oldu

Previous article

Team NVIDIA TR, Arena Bulls’a Karşı

Next article

You may also like

More in Haberler