Haberler

Just Cause 4, Xbox Game Pass’te Yerini Aldı

0

Just Cause 4, oyun severlere sunulduktan yalnızca 3 ay sonra Xbox Game Pass platformu üyelerine sunuldu. Güncel ve zengin oyun yelpazesine sahip platforma geçen ay da Shadow of the Tomb Raider katılmıştı.

Zengin içeriğine oyuncuların büyük ilgi gösterdiği ve 100’den fazla Xbox One ile Xbox 360 oyununa sınırsız erişim sunan Xbox Game Pass platformu, Shadow of the Tomb Raider’ın ardından bu ay da Just Cause 4’e ev sahipliği yapıyor.

Güney Amerika’da kurgulanan ada ülkesi Solis’te geçen Just Cause 4’ün karakteri Rico, helikopter, jet ve motor gibi birçok farklı araç kullanarak Black Hands örgütünün peşine düşüyor ve savaştıkça özgürleşiyor. Hızın hiç kesilmediği bir aksiyon filmini aratmayan tempoya sahip açık dünya oyun Just Cause 4’te, şiddetli kasırgalar gibi Amerika’ya özgü dinamik hava durumu senaryoları oyun severlerin heyecanını artırıyor.

Battle for Azeroth 8.1.5 Güncelleme Detayları

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Battle for Azeroth 8.1.5 Güncelleme Detayları

Previous article

MMD, Philips 252B9 Monitör Tanıtıldı

Next article

You may also like

More in Haberler