Haberler

Kaspersky Lab, Segment ile B2C Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

0

Kaspersky Lab’ın imzaladığı yeni stratejik ortaklık anlaşmasıyla birlikte, Segment, siber güvenlik devinin Türkiye’deki tüm B2C ürün yelpazesinin dağıtımını yapan distribütörler arasına katıldı. 2003 yılında kurulan ve Türkiye çapında geniş bir satış ve operasyon ağına sahip olan Segment’in faaliyetleri yazılım ve donanım çözümlerine odaklanıyor.

Günümüz kullanıcıları, en değerli verilerinin (çeşitli dosyalar, fotoğraflar, videolar ve müziklerin) yanı sıra gizliliklerini ve kişisel bilgilerini ciddi anlamda risk altına sokan fidye yazılımları, kimlik avı girişimleri, Truva atları ve daha pek çok sofistike siber tehditle karşı karşıya.

Kaspersky Lab, ev kullanıcılarının cihazlarını her türlü modern siber tehdide karşı korumaya yardımcı olmak üzere, PC, Mac, Android ve iOS platformları için üst seviye koruma sunan Kaspersky Internet Security ve Kaspersky Total Security gibi ödüllü çözümler sunuyor. Kullanımı basit, esnek güvenlik çözümleri, gizliliğin koruması, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş güvenliği ile birlikte şifre yönetimi de dahil olmak üzere, her cihaz için optimize edilmiş özellikler barındırıyor.

​Akıllı Cihazları Hedefleyen Zararlı Yazılımlar 2017’de İki Kattan Fazla Arttı

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

​Gloria Jeans Coffees Türkiye’den Tropikal Ferahlık

Previous article

Aksiyon Platform Oyunu Hidden Dragon Legend Konsol Yolcusu

Next article

You may also like

More in Haberler