Haberler

Kaspersky Lab, Yapılan Bağımsız Testlerde Beş Yıldır İlk Sırada Yer Alıyor

0

Kaspersky Lab, yapılan bağımsız testlere göre belirlenen TOP3 siber güvenlik ölçümlerinde üst üste beşinci kez ilk sırada yer aldı. Kaspersky Lab ürünleri, 2017’de yapılan çeşitli bağımsız testlerde diğer tüm güvenlik markalarının ürünlerini geride bıraktı. 86 testin 72’sinde birinci olan Kaspersky Lab, testlerin %91’inde de ilk üç sırada yer aldı.

TOP3 ölçümlerine göre, Kaspersky Lab pazardaki en çok test edilen ve en çok ödül alan güvenlik markası olmaya devam ediyor. Kullanıcılara en iyi güvenlik çözümleriyle, bilinen, bilinmeyen ve gelişmiş tehditlere karşı yüksek kaliteli koruma sunabilmesi sayesinde elde edilen bu sonuçlar, şirketin sektördeki lider konumunu sağlamlaştırdı.

Dünyaca tanınmış test laboratuvarları tarafından yapılan bağımsız değerlendirmelerin sonuçlarına dayanarak hazırlanan Kaspersky Lab’ın TOP3 ölçümleri, önde gelen güvenlik markalarının tüketici ve kurumsal ürünlerinin performansını düzenli olarak izliyor. Pazardaki farklı ürünlerin bağımsız incelemelerde birbirlerine kıyasla nasıl performans gösterdikleri takip ediliyor. Hesaplamada, markaların testlerde yüksek puan alma becerilerini ölçülüyor. Her marka, dahil olduğu test sayısına karşı kaç kere ilk üç sırada bulunduğuna göre belirli bir puan alıyor.

TOP3 hesaplamalarına sadece şeffaf testlerin sonuçları dahil ediliyor. Böylece ölçümlerin adil ve tarafsız olması sağlanıyor. TOP3’te, AV-Test, SELabs, MRG Effitas, AV-Comparatives gibi tarafsız ve başarılı birçok laboratuvarın yaptığı testler değerlendirmeye alınıyor. Ürünlerin farklı işletim sistemlerinde, gelişmiş tehditlere karşı koruma, fidye yazılımları, açıklar, finansal zararlı yazılımlar ve daha fazlasına karşı koruma ve hatalı tespitleri belirleme becerileri test ediliyor.

Kaspersky Lab, 2017’de diğer markalardan daha fazla bağımsız teste girdi. Kaspersky Lab toplamda 86 teste girerken en yakın rakibi ise yalnızca 68 teste katıldı. Şirketin ürünleri girdiği testlerin %91’inde ilk üç sırada yer almayı başardı. Sektördeki başka hiçbir marka bu orana yaklaşamadı (en yakın rakip testlerin %72’sinde ilk üçe girebildi).

-Basın bülteni
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

PBST Arena 2018’de Beklenen Mücadele Başlıyor

Previous article

Teknosa 2018’de “Mükemmel Müşteri Deneyimi”ne Odaklanacak

Next article

You may also like

More in Haberler