Haberler

Kinguin & Friends Etkinliklerinin İstanbul Ayağı Gerçekleşti

0

Uzmanlaşmış sektör profesyonellerini bir araya getirmeyi amaçlayan Kinguin & Friends etkinliklerinin İstanbul ayağı, 21 Şubat’ta Ortaköy Feriye Palace’ta gerçekleşti.

Alanlarında bilgi ve tecrübe sahibi seçkin konukların, sunumlar ve paneller aracılığıyla bilgilerini paylaşmalarını ve böylelikle farklı alanlardan gelen katılımcılar arasında bilgi aktarımı ve işbirlikleri oluşturmayı hedefleyen etkinliğe ekonomi, yatırım, dijital oyun çevreleriyle basının yoğun ilgisi vardı.

Kinguin’in kurucusu ve CEO’su Viktor Romaniuk Wanli’nin açılış konuşması ve Kinguin hakkındaki sunumuyla başlayan etkinlik, Singapur merkezli Unity Group ortaklarından Callum Laing’in farklı şirketlerin birleşmelerinin doğurduğu fırsatlar ve birleşme dinamiklerine dair bilgi verdiği panelle devam etti.

ürkiye’nin işlem hacmi en büyük kripto para borsası BTCTurk’ü kuran ve hâlihazırda CEO’luğunu yapan Özgür Güneri’nin kripto paraların Türkiye’deki durumunu kapsamlı biçimde anlattığı paneli dinleyicilerden yoğun ilgi gördü. Devamında ise kriptopara.io kurucusu Fatih Güner, yatırımcıların doğru ICO’yu bulmak için karar vermeden önce sormaları gereken sorulara dikkat çekti ve başarılı bir ICO için güven faktörünün önemini vurguladı. Kurucusu olduğu IcoSwat ile blockchain start-up’larına danışmanlık hizmeti sunan 4129Grey CEO’su Alemşah Öztürk, ICO’ların popülerliğinin sağlam temelleri olup olmadığını ve ICO’ların geleceğinin ne olacağı konularında görüşlerini dinleyicilerle paylaştı.

E-spor ve dijital oyunların ele alındığı kısımda ise setimedia Kurucu Ortağı Tuğbek Ölek ve Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, oyun sektöründeki yatırım fırsatlarına ve en son eğilimlere değindi. Bu bölümdeki ikinci panelde ise sahnede Aras Şenyüz’e katılan Royal Bandits E-Sports takımının kurucusu Can Gürsu, yeni kurulan takımlar ve e-spor liglerinin nasıl yönetilmesi gerektiğinden bahsetti.

Kinguin’in 30 Mart’ta başlayacak ICO’su hakkında Kim Rom’un yaptığı sunum, katılımcılar tarafından dikkatle takip edildi. Rom sunumunda salondaki yatırımcılara ve kripto paralarla ilgilenen herkese Kinguin kripto parası Krowns’un diğer kripto paralardan farklarını, sunduğu avantajları ve gelecek planlarını anlattı.

Günün sonunda ise Kinguin & Friends etkinliğinin sunucusu Maciej Sawicki, Kinguin’in Varşova’da tamamen e-spor takımlarına ve etkinliklerine yönelik olarak inşa ettiği, Nisan 2018’de kapılarını açması planlanan Kinguin E-spor ve Performans Merkezi’ni dinleyicilere tanıttı.

Etkinlik Kinguin’in CEO’su Viktor Romaniuk Wanli’nin teşekkür konuşmasıyla sona erdi. Kinguin & Friends’in bir sonraki ayağı Singapur’da gerçekleşecek.

Karıkoca Gaming Oyun Ödülleri’ni Mete Özbey İle Değerlendirdik!

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

General Mobile, GM 8 Android One İçin Reklam Filmi Yayınladı

Previous article

League of Legends 2018 Republic of Gamers Üniversite Ligi Başlıyor

Next article

You may also like

More in Haberler