Haberler

KRAFTON ve Microsoft Azure Artık Birlikte

0
KRAFTON, Inc. çok platformlu ürün portföyünü barındırmak için Microsoft Azure ile çalıştığını duyurdu. Anlaşma PUBG MOBILE’a ek olarak, PUBG Corporation’ın çok oyunculu battle royale PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) PC ve konsollar dahil olmak üzere doğrudan şirketin kendisi ve bağlı şirketleri tarafından işletilen ürünleri kapsayacak. Azure, Microsoft’un genel bulut bilişim hizmetidir ve oyun yaratıcılarına oyunlarını küresel ölçekte oluşturma, çalıştırma ve büyütme gücü verir.
Gizlilik ve veri güvenliğinin KRAFTON için en önemli öncelik olmasıyla şirket, Azure aracılığıyla kişisel verilerin korunmasını sağlamak için Microsoft ile birlikte çalışacak. Azure, son teknoloji ürünü güvenlik ve herhangi bir bulut hizmeti sağlayıcısının en kapsamlı uyumluluk teklifleri setini içeren en büyük çok oyunculu oyunlardan bazılarına güç vermektedir. İş birliği, gizlilik haklarına saygı duyulmasını ve ilgili yazılımların geçerli tüm yasa ve yönetmeliklere tam olarak uygunluğunu sağlayacak.
Veri güvenliğini daha da güçlü kılmak için KRAFTON, oyuncularının kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinin depolanmasının KRAFTON ve bağlı kuruluşlarının oyun hizmetlerini yürüttüğü bölgelerdeki tüm uygun gereksinimlerini takip etmesini sağlamak adına Microsoft ile birlikte çalışıyor olacak.
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    PUBG Esports, PCS3 Avrupa Büyük Finallerini Başlatıyor

    Previous article

    Hız Tutkunlarının Bebeği Porsche Design ve AOC’den Oyun Monitörü

    Next article

    You may also like

    More in Haberler