Haberler

Kusmuk Şov – Sea of Thieves Nasıl Oynanmaz?

0

“Lapacı ve Saz Arkadaşları” video serimize hoş geldiniz!

Beklediğimiz an geldi! Rare’in dillerden düşmeyen korsan temalı aksiyon ve macera oyunu Sea of Thieves’i bol kusmuk eşliğinde oynadık.

Oyunumuzda önemli olan tek başımıza değil de arkadaşlarımızla veya oyunun bizi eşleştirdiği insanlarla uyum halinde olmak. Zira oyun, göründüğünden çok daha zor ve zamanımızın çoğunu yiyen detaylarla dolu. Açık dünya elementleriyle süslü Sea of Thieves, kimi zaman diğer oyuncuların gemilerine saldırmamıza, onların hazinelerini çalmamıza,  kimi zaman okyanusta bizi bekleyen köpek balıklarından kaçmamıza, hatta tavuk yakalayıp satmasına kadar yapabileceğimiz birçok eğlenceli aksiyonla dolu.

Oyundaki görevleri yaparken diğer oyuncuların gemilerine saldırmak veya saldırmamak tamamen bizim elimizde. Onların gemilerini batırıp, hazinelerini alabilir veya onları mürettebatımıza dahil edebiliriz. Aşağıdaki videomuzda yapabileceklerimizin kısa bir özetini görebilirsiniz. İyi seyirler.

Daha fazlası çok yakında 🙂

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

NVIDIA, Işın İzleme Teknolojisi NVIDIA RTX’i Duyurdu

Previous article

Kaspersky Lab META Bölgesinden Sorumlu Genel Müdürü Amir Kanaan Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler