Haberler

Left 4 Dead Yapımcılarından Yeni Oyun: Back 4 Blood

0

Left 4 Dead’in arkasındaki geliştirici isim Turtle Rock Studios, Back 4 Blood adında yeni bir co-op zombi shooter oyunu duyurdu.

Valve’da hayata başlayan ve Left 4 Dead’i geliştiren Turtle Rock Studios, çalışmalarında yeni bir FPS’i geliştirecek. Back 4 Blood isimli oyun, Warner Bros. Interactive tarafından yayınlanacak.

Stüdyo, oyun hakkında fazla açıklama yapmadığı için hakkındaki detaylar da doğal olarak az. Left 4 Dead’deki gibi “çok sayıda zombiyi vurabildiğimiz” konusu gün gibi ortada, ancak stüdyo Back 4 Blood’un benzersiz olacağına söz verdi. Oyunda hikaye modunun olacağı kesinken PvP veya Battle Royale modu konusunda bir bilgi yok. Muhtemelen de olmayacak. Ancak gelecekte neler olur bilemiyoruz.

Stüdyo tamamen oyuna odaklandığından, gelecekte ne gibi içeriklerin ortaya çıkacağı konusu sonraki aşamada değerlendirilecek. Ek olarak oyunun PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacağı söyleniyor.

Hearthstone – Rise of Shadows Duyuruldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Hearthstone – Rise of Shadows Duyuruldu

Previous article

Seto Kaiba, Jump Force’a Geliyor

Next article

You may also like

More in Haberler