Haberler

Lego Lord Of The Rings Oyunları Dijitalden Kaldırıldı

0

Yakın zamanda dijital olarak Lego Lord of the Rings serisini satın almaya karar verdiyseniz, size kötü bir haberimiz var.

LEGO serilerinin sevimli serisi Lord of the Rings ve The Hobbit, Steam ve Xbox Live gibi dijital olarak satın alınabilinen platformlardan kaldırıldı. Kısa bir süre sonra ise oyunlar Humble Store’da yer aldı. Oyunların Steam sayfaları hala aktif ancak satın alma işlemi gerçekleşemiyor.

Warner Bros. neden bu oyunların satın alınamadığıyla ilgili net bir açıklama yapmadı. Tek bilinen konu ise firma, Kotaku’ya “Lego: The Lord of the Rings ve Lego: The Hobbit, dijital olarak satılmayacak. Hali hazırda sahibi olanlar için oyunlar kütüphanelerde kalacak.” şeklinde beyanda bulundu.

Aslında bu tarz bir olay ilk defa gerçekleşmiyor. Daha önce Call of Juarez oyunları da dijital satın almadan kaldırılmıştı ve Alan Wake de benzer kaderi paylaşmıştı. Her iki isim de lisans dolayısıyla geri planda bırakılmış ancak bir süre sonra tekrar satışa çıkmıştı. Call of Juarez oyunları Techland’a geçti ve Microsoft ise Alan Wake için müzik lisansını yeniden aldı. Bakalım LEGO oyunlarını nasıl bir son bekliyor.

Kojima’nın Korku Oyunu P.T. Tekrar Bizlerle
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

​Samsung, Oyuncular ve Profesyoneller İçin Üç Yeni Monitörünü Tanıttı

Previous article

NVIDIA GeForce RTX, Dizüstü Bilgisayarları Turing GPU Mimarisiyle Güçlendiriyor

Next article

You may also like

More in Haberler