Haberler

Logitech, “2016 International Design Awards”tan 9 Ödül Kazandı

0

Logitech, “The IDA, International Design Awards” kapsamında 9 ödüle birden layık görülerek, kendi rekorunu kırdı. IDA; Logitech’in akıllı ev, oyun oynama, video konferans çözümleri, ürün paketleme gibi 7 kategorideki ürün tasarımlarını ödüllendirdi. Logitech ev güvenlik sistemi Logitech Circle ile Altın Ödül alırken; sunum kumandası Logitech Spotlight, 4K çekim yapabilen web kamerası Logitech BRIO 4K Pro Webcam, oyun faresi Logitech G Pro Gaming Mouse, çoklu kullanım sunan klavye Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard, akıllı ev kontrol kumandası Logitech POP Home Switch ve iPad standı Logitech BASE ürünleriyle Gümüş Ödül’ün sahibi oldu. Logitech, Logitech M720 Triathlon Mouse ve ürün paketleme çalışmalarıyla da Bronz Ödül’e layık görüldü.

IDA her yıl, mimarlık, dekorasyon, ürün tasarımı, grafik tasarım ve moda tasarımı alanlarındaki başarılı ürünleri ödüllendirerek yeni yetenekleri keşfediyor. Bu yıl, IDA jürisi 52 ülkeden 1.000 ürünü inceledi; tasarımlarındaki yaratıcılık, kullanılabilirlik ve kalıpların dışına çıkan özelliklerine göre kazananları seçti.

Logitech G’den Yeni Mekanik Klavye: G413
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

LEGOLAND Discovery Centre’da Babalar Günü Yarışı Nefes Kesecek

Previous article

Starbucks’ta Tropikal Esintiler Sizi Bekliyor

Next article

You may also like

More in Haberler