Haberler

MAD MAX Playstore’da Ön Siparişe Açıldı

0

Türkiye’nin en büyük dijital oyun platformu Playstore, büyük heyecan yaratan oyunları uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Kült film serisi Mad Max hayranı oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği “Mad Max” oyunu, avantajlı fiyatı ile Playstore’da ön siparişe açıldı.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da, oyun dünyasının büyük heyecan yaratan oyunlarından biri olan “Mad Max” için geri sayım başladı. 1979 yılından beri sinemaseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği Mad Max serisinin oyunu da serinin son filmi Mad Max Fury Road kadar heyecan yarattı.

Avalanche şirketi tarafından geliştirilen Mad Max, KDV dahil 132 TL’lik fiyatıyla Playstore’da ön siparişe açıldı. TTNET’li oyunseverler, fiyat avantajının yanı sıra 12 ay taksit seçeneğinden de faydalanabilecek.

 

Post apokaliptik bir açık dünyada hayatta kalma mücadelesi

Film serisi gibi özgün bir senaryoya sahip olan Mad Max oyunu, oyunseverlere post apokaliptik bir açık dünyada hayatta kalma mücadelesinin heyecanını yaşatacak.

Scabrous Scrotus ismindeki bir savaş lordu tarafından yönetilen ölümcül bir yağmacı grup tarafından Interceptor’ı çalınan ve tehlikeli bir yolculuğa çıkan yalnız savaşçı Mad Max’in en çok istediği şey ise bütün bu çılgınlığı arkasında bırakıp hikâyelerde anlatılan “Plains of Silence”a ulaşmak ve huzura ermek.

 

Mad Max’in amacına ulaşmasına yardım edecek oyuncular, aynı zamanda oyun içinde de geliştirmeler yapabilecek. Interceptor’larını geliştirebilmek için çaba gösterecek oyuncular, aynı zamanda araçlarıyla taşıt savaşlarına katılabilmenin yanı sıra performans, zırh ve silah konularında savaş makinelerini inşa etmeye çalışacaklar. Mad Max oyuncuları aynı zamanda ilkel Wasteland’i ehlileştirme şansına da sahip olabilecekler.

 

Ön sipariş vasıtasıyla Mad Max’i satın alan oyunseverler, Mad Max’in en önemli arabalarından “The Ripper” isimli aracın da sahibi olacak.

 

“Mad Max” hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve ön sipariş vermek için aşağıdaki adres ziyaret edilebilir:

 

http://www.playstore.com/#!/urun/mad-max

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

MGS V: The Phantom Pain GeForce GTX Serisi İle Ücretsiz

Previous article

ZenFone 2’nin Pil Ömrünü Uzatacak 8 Tüyo

Next article

You may also like

More in Haberler