Haberler

Marvel Strike Force’a 4 Yeni X-Men Ekleniyor

0

Marvel evreninin mobil RPG’si Marvel Strike Force, hızla büyüyen oyunlardan biri oldu. Spider-Verse ve X-Men evreninden birçok karakteri bünyesine dahil eden oyun, dört yeni isme daha merhaba diyecek.

FoxNext’in verdiği bilgiye göre dört yeni karakterden üçü çok yakında bizlerle olacak. Psylocke, Colossus ve Phoenix karakterlerinin oyuna geleceği kesinleşti. Psylocke, partimizden olumsuz etkileri kaldırabilir ve düşmanlarına uygulayabilir, aynı zamanda büyük hasar alma yeteneğine sahiptir. Colossus, X-Men takımının koruyucu rolünü üstleniyor, aynı zamanda takım arkadaşlarına pozitif durum efektleri uygulama yeteneğine sahip. Phoenix, son derece güçlü saldırıları yaparken diğer tarafta takım arkadaşlarının da özelliklerini artırma yeteneğine sahip.

Psylocke, Marvel Strike Force’a oyun içi hikaye etkinliğiyle dahil edilecek. Phoenix ise sadece özel bir etkinlikle ulaşılabilecek karakterlerden olacak ve muhtemelen bu etkinliği vizyona girecek filme bağlayacaklar. Diğer tarafta Cyclops, daha geliştirilen karakterlerden biri ve daha uzak bir gelecekte durumu belli olacak.

X-Men karakterleri dışında oyuna dahil edilmesi beklenen diğer isimler arasında S.H.I.E.L.D.’den Ajan Coulson ve Ultimates’ten America Chavez gibi yeni eklemeler yer alacak. 

 

Metro Exodus’a İki Yeni Bölüm Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Metro Exodus’a İki Yeni Bölüm Geliyor

Previous article

Robot Aksiyonu Frankie’s Revenge Çok Yakında

Next article

You may also like

More in Haberler