Haberler

Master of Orion Collector’s Edition Sürümü Duyuruldu

0

WG Labs, Master of Orion Collector’s Edition ile ilgili detayları açıkladı. Bu özel sürümde Master of Orion’ın efsaneleşmiş ilk üç oyunu, göz alıcı detaylara sahip dijital bir artbook, günümüze uyarlanmış oyun müzikleri, retro tarzı özel kaplamalar ve standart oyunda yer almayan Terran Khanate ırkı bulunacak. Ayrıca Collector’s Edition sahibi oyuncular oyuna erken erişim hakkına sahip olup galaksiyi ele geçirme planlarını diğer oyunculardan önce yürürlüğe koyabilecekler.

Master of Orion serisi, “4X” olarak adlandırılan, keşfetmeye, yayılmaya, kaynak kullanımına ve rakipleri yok etmeye dayalı strateji türünün temellerini atan oyun olarak bilinmekte. Master of Orion 1, 2 ve 3 ile birlikte eklenen dijital artbook, oyunun detaylı çizimlerini gözler önüne seriyor. İlk Master of Orion oyununun müziklerini bestelemiş olan Dave Govett tarafından hazırlanan orkestral müzikler de oyunun Collecter’s Edition sürümü içerisinde yer almakta.

Dilerseniz Collector’s Edition’da bulunan pikselli, retro kaplamaları 3 boyutlu modern tasarımın üzerine geçirerek nostalji rüzgarları estirebilir ve orijinal oyunun 1990’lardan kalma atmosferini yaşayabilirsiniz.

Son olarak yalnızca Collector’s Edition sahipleri Terran Khanate adlı yeni bir ırkla oynama şansını elde ediyorlar. İnsan Federasyonu’nun zıttı bir karaktere sahip Terran Khanete ırkı, savaşmaktan çekinmeyen, saldırgan ve tehditkâr yapısıyla oyunculara yıldızları fethetmek için gözüpek bir seçenek sunuyor.

Master of Orion hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.masteroforion.eu adresini ziyaret edin.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

PayPal One Touch Türkiye’de!

Previous article

Voidu’dan Yeni İndirimler!

Next article

You may also like

More in Haberler