Haberler

MMO Tank ve Aksiyon Oyunu Tanki X Tanıtıldı

0

MMO tank ve aksiyon oyunu Tanki X, arkadaşlarınla veya diğer oyuncularla hızlı ve keyifli tank savaşları yapabileceğin bir savaş oyunu.

Tanki X’te 4 vs 4, 8 vs 8 ve 10 vs 10 olarak savaşlara katılabilir ve ölüm maçı, bayrak kaçırma gibi çeşitli oyun modlarında gücünü ortaya koyabilirsin. Tanki X’te Bronz, Gümüş, Altın ve Ustalık Liginden oluşan dereceli lig sezonu mevcuttur ve her sezonda ligin en üst seviyesi olan Ustalık Ligine ulaşmak için çabalayabilirsin.

Arkadaşlarınla ikili veya çoklu takımlar kurarak düşmanlara karşı birlikte zafer kazanmanın keyfini yaşayabilir veya solo olarak savaşarak kendini kanıtlayabilirsin. Dereceli ligin yanı sıra yalnızca kendi arkadaşlarınla özel savaş oluşturup birlikte özel ve keyifli bir savaş gerçekleştirmek ise paha biçilemez!

Tanki X’in en temel yapıtaşı modüllerdir. Garajda Ar-Ge planlarını kullanarak taret ve gövdelerin için modül yükseltmeleri yapabilirsin. Modülleri yükselterek düşmanlarını patlatmak için savaşta mayın bırakabilir, ışığı yansıtan görünmezlik modülü ile düşmanların arasından gizlice geçebilir, güç kalkanı modülüyle rakiplerinin mermilerine karşı koyabilirsin.

En zor zamanlarında yardımına koşan drone modülüyle düşmanlarına beklemedikleri şekilde saldırarak onları zayıf yerinden vurabilir veya tamir modülü sayesinde hasar alan tankını onararak savaşa kaldığın yerden sapasağlam devam edebilirsin. Bunların haricinde daha pek çok modül kullanarak tankını yepyeni özelliklerle donatıp savaş alanının tozunu attırabilirsin.

Tanki X bir takım oyunudur. Bu takım oyununda üzerine düşen görevi gerçekleştirmek için garajdaki pek çok taret ve gövde arasından seçim yaparak savaştaki rolünü belirlemen gerekir.

Savaş olayını hallederken bir yandan da tankının seni yansıtmasını istiyor veya savaşta kendini ifade etmeyi seviyorsan, pek çok renk ve desendeki tank boyalarını ya da tasarımlarını kullanarak tankını kişiselleştirebilirsin. Grafitiler arasından dilediğini seçip savaşta duvarlara grafiti yaparak rakiplerine mesaj verebilirsin.

Yeni Gerilim VR Oyunu Dark Inside İle Tanışın
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

HUAWEI P20 Pro, Avrupa Donanım Ödülleri 2018’de

Previous article

Battlefield V Sistem Gereksinimleri

Next article

You may also like

More in Haberler