Haberler

MMORPG ve GZS Oyunu Kingdom Under Fire 2, Batıda Piyasaya Çıkıyor

0

AION, Elsword, Guardians of Ember, OGAME, SoulWorker ve TERA gibi popüler MMO’ların yayıncısı olan Gameforge, Güney Koreli geliştirici Blueside’ın beklenen aksiyon MMORPG’si Kingdom Under Fire 2’nin, Kuzey Amerika ve Avrupa yayın haklarını aldığını duyurdu. Batı yarıküredeki PC oyuncuları 2019 sonunda nihayet popüler Kingdom Under Fire serisinin en yeni bölümü olan Kingdom Under Fire 2’yi oynamanın keyfine varacak.

Daha 2008 yılında ilan edilen, ödüllü Kingdom Under Fire serisinin en yeni ve en iddialı ürünü olan Kingdom Under Fire 2, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunlarının (MMORPG’lerin) ve gerçek zamanlı strateji (GZS) oyunlarının unsurlarını, bu kapsamda benzeri olmayan bir fantastik tür karışımında bir araya getiriyor. Kingdom Under Fire 2 henüz bölgesel olarak sınırlı beta aşamasında çok sayıda ödül aldı – bunların arasında çevrimiçi MMO-Games dergisinin Gamescom 2015’te verdiği “Most Innovative” de bulunuyor – 2004 yılında yayınlanan, büyük övgü toplayan Kingdom Under Fire: The Crusaders oyununun halefi. Avrupa ve Kuzey Amerika’da en çok beklenen oyunlar arasında yer alıyor.

Kingdom Under Fire 2’de üç güçlü fraksiyon Bersia ülkesinde üstünlüğü ele geçirmek için savaşıyor: İnsan ittifakı, karanlık lejyon ve Enkablossialılar. Oyuncular karakterlerini birkaç kahraman sınıfı arasından seçebiliyor, kendi isteklerine göre şekillendirebiliyor ve devasa ordulara komuta edebiliyor. Kingdom Under Fire 2, Kingdom Under Fire: The Crusaders’daki olaylardan 50 yıl sonrasında geçiyor ve kapsamlı çevrimiçi çok oyunculu kampanyalarıyla hayranlık uyandırıyor.

Gameforge Kingdom Under Fire 2’nin PC sürümünü yıl içerisinde Kuzey Amerika ve Avrupa’da yayınlayacak. Oyun çeşitli dijital platformlardan temin edilebilecek.

 

Langrisser Mobile Sonunda Türkiye’de
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    ASUS Republic of Gamers, ESPN ile EXP E-Spor Turnuvalarında

    Previous article

    “Aslan Kral” Soundtrack Albümü Çıktı!

    Next article

    You may also like

    More in Haberler